ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Διαμαρτυρία οπαδών της Γιουνάιτεντ για την επανένταξη του Γκρίνγουντ!

Ο Μέισον Γκρίνγουντ συνεχίζει να βρίσκεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μόνο χαρούμενοι δεν είναι οι οπαδοί της ομάδας.

Διαμαρτυρία οπαδών της Γιουνάιτεντ για την επανένταξη του Γκρίνγουντ!

Μια προγραμματισμένη διαμαρτυρία από μια ομάδα υποστηρικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να επηρεάσει την πιθανή επανένταξη του Μέισον Γκρίνγουντ στο σύνολο. Ο 21χρονος επιθετικός παρέμεινε εκτός της ομάδας, δίχως να συμμετέχει ούτε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας ούτε να είναι διαθέσιμος για αγώνες από τότε που συνελήφθη για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2022.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι κατηγορίες κατά του Γκρίνγουντ, που περιλαμβάνουν απόπειρα βιασμού, βίαιη συμπεριφορά και επίθεση, άρθηκαν τον Φεβρουάριο μετά από μια αλλαγή των γεγονότων. Η υπόθεση κατέρρευσε καθώς οι κύριοι μάρτυρες αποσύρθηκαν από τη συμμετοχή τους και νέα στοιχεία προέκυψαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας.

Η εκκρεμής απόφαση σχετικά με την ενσωμάτωση του Γκρίνγουντ στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη σεζόν αυτή φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολη, με μια εσωτερική αναθεώρηση της συμπεριφοράς του να οδηγεί στην κατάληξη. Γκρίνγουντ

Οργή για την επαναφορά του Γκρίνγουντ

Ταυτόχρονα, μια ομάδα διαδηλωτών, οι οποίοι είναι φανατικοί θεατές αγώνων, έχουν επιλέξει τη Δευτέρα ως τη μέρα για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της σεζόν, κόντρα στην Γουλβς. Η πρόθεσή τους είναι να συγκεντρωθούν δίπλα στο άγαλμα της Ιερής Τριάδας έξω από το Ολντ Τράφορντ πριν από την έναρξη του αγώνα, κρατώντας ένα πανό με το σύνθημα: «Οι Γυναίκες Θαυμάστριες Απαιτούν Να Μην Επιστρέψει ο Γκρίνγουντ – Τέλος Στην Βία Κατά των Γυναικών».

Ένας διοργανωτής, ο οποίος προτίμησε την ανωνυμία λόγω φόβων για αντιποίνων από τους υποστηρικτές του Γκρίνγουντ, μετέδωσε τις σκέψεις του στο «Athletic». Επέμεινε στην τεράστια ανάγκη να πάρει σωστή απόφαση ο σύλλογος: «Ήρθε η ώρα για τον σύλλογο να αναλάβει δράση και να πάρει τη σωστή θέση. Είναι η στιγμή να δηλώσει: “Στην United, διατηρούμε υψηλά πρότυπα για τη συμπεριφορά των παικτών, και αν αυτά τα πρότυπα δεν τηρούνται, οδηγούμαστε σε αποχωρήσεις”».

Ο διοργανωτής υπογράμμισε τη σπουδαιότητα αυτής της ενέργειας για τον σύλλογο, καθώς εξήγησε ότι είναι πιο σημαντικό να διατηρηθεί το κύρος ης ομάδας σε όλα τα επίπεδα, από το εμποερικό κέρδος.

Διαβάστε επίσης: Μαγκουάιρ: Έτσι πείστηκε να πει το «ναι» στην Γουέστ Χαμ!

Μέσω μιας ανακοίνωσης στη σελίδα τους στο Twitter, η ομάδα γνωστή ως «Γυναίκες Θαυμάστριες Εναντίον της Επιστροφής του Γκρίνγουντ» επανέλαβε τη θέση της στο ζήτημα, δίχως να αφήσει κανένα ερωτηματικό.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ