ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
Τέρι χαλάρωσε: «Η δικιά μου Τσέλσι συγκρίνεται εύκολα με τους… αήττητους της Άρσεναλ»
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
Τσέλσι: «Άρρωστη» πρόταση για Όσιμεν – Δίνει τρελά χρήματα και δύο αστέρια της!
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλο από το ημίχρονο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Νίκη βραχείας κεφαλής ο Ολυμπιακός με ρεκόρ στην ευρωπαϊκή του ιστορία!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Γκενκ στο πρώτο ματς του Γ' προκριματικού γύρου του Europa League/

Νίκη βραχείας κεφαλής ο Ολυμπιακός με ρεκόρ στην ευρωπαϊκή του ιστορία!

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του ο ο Ολυμπιακός στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Γκενκ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Έτσι, θα ταξιδέψει με πλεονέκτημα στο Βέλγιο για τη ρεβάνς στις 17 Αυγούστου, με στόχο την πρόκριση στα play off. Το γκολ του Κώστα Φορτούνη στα 23΄΄ μετά τη σέντρα δεν αιφνιδίασε απλώς τους παίκτες του Βούτερ Βράνκεν, αλλά ήταν και το ταχύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων» στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Οι Βέλγοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στις καθυστερήσεις (90 + 6′), αλλά ο Ρέτσος έκοψε με αυτοθυσία σουτ του Αρτεάγκα κι ενώ αμέσως πριν ο Πασχαλάκης είχε αποκρούσει σουτ του Κανούς. Το γκολ του Ολυμπιακού ξεκίνησε από τη σέντρα. Ο Ροντινέι από τα δεξιά έκανε το γύρισμα, ο ΜακΚένζι των Βέλγων δεν μπόρεσε να διώξει και ο Φορτούνης δεν συγχώρησε εκτελώντας για το 1-0.

Η Γκενκ είχε ευκαιρία στο 35ο λεπτό, με εκτέλεση φάουλ του Τρεσόρ, αλλά ο Πασχαλάκης μετά το γύρισμα του Μουνιόθ αριστερά στην περιοχή έβαλε σωτήρια τα χέρια του. Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Μαντί Καμαρά έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά αντ’ αυτού παραλίγο να βγάλει ασίστ στον Μασούρα, ο οποίος από κοντά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε για να νικήσει τον κίπερ της Γκενκ.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Πειραιά προσπάθησε ν’ απειλήσει και το έπραξε στο 60΄ όταν Καρβάλιο έπαιξε το 1-2 με τον Κίνι, αλλά ο Πορτογάλος εκτέλεσε πάνω στην εστία της Γκενκ. Στο 71ο η Γκενκ απείλησε, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στη συνέχεια στο ριμπάουντ, το στοπ έβαλε ο Ρέτσος.

Η βελγική ομάδα έκανε ό,τι μπορούσε για να ισοφαρίσει και στο 85ο λεπτό ο Σορ πλάσαρε παίρνοντας την μπάλα δεξιά στην περιοχή από τον Μουνιόθ, αλλά ήταν άστοχος. Στις καθυστερήσεις (90 + 6΄), ο Ολυμπιακός… ανησύχησε, όταν η Γκενκ απώλεσε μία τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-1. Ο Κανούς έκανε το σουτ, ο Πασχαλάκης απέκρουσε με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και ο Αρτεάγκα έπιασε νέο σουτ με τον Ρέτσο να κόβει με αυτοθυσία την μπάλα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά (84΄ Βρουσάι), Καρβάλιο (63΄ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης (76΄ Ντόη), Μασούρας (77΄ Ελ Κααμπί), Αραμπί (63΄ Μπιελ)

ΓΚΕΝΚ (Βούτερ Βράνκεν): Φαντεφόρντ, Μουνιόθ, ΜακΚένζι, Κουέστα, Καγιέμπε Ντίτου (70΄ Αρτεάγκα), Ελ Κανούς, Γκαλάρσα (66΄ Κουατάρα Μοχάμεντ), Χορσόβσκι, Παϊντσίλ, Τρεσόρ (80΄ Μπονσού Μπαχ), Αροκοντοάρε (66΄ Σορ)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ