ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Ταράσσει τα νερά: Θέλει Λουκάκου η Τότεναμ για αντι-Κέιν!

Η Τότεναμ θα πρέπει να προσαρμοστεί στην... ζωή χωρίς τον Χάρι Κέιν και φαίνεται πως θέλει να καλύψει το κενό του με τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ταράσσει τα νερά: Θέλει Λουκάκου η Τότεναμ για αντι-Κέιν!

Ο Κέιν ήταν ο κορυφαίος στόχος της Μπάγερν Μονάχου για αυτό το καλοκαίρι και οι Πρωταθλητές Γερμανίας ήταν σε συνεχείς συζητήσεις με την Τότεναμ. Τρεις προσφορές απορρίφθηκαν προτού η αγγλική ομάδα αποδεχθεί μια προσφορά ύψους £86,4 εκατομμυρίων την Πέμπτη πρωί.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το «Sky Sports» ανέφερε ότι ο Κέιν είχε “αυξανόμενες πιθανότητες” να παραμείνει στα «Σπιρούνια», όπου είναι ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου, αλλά τελικά συμφώνησε με τους Γερμανούς και ταξιδεύει στην χώρα ώστε να περάσεις τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Έτσι, η Τότεναμ έχει ήδη βγει στην αγορά ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του θρύλου της και σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport» εξετάζει την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου. Λουκάκου

Η Τότεναμ θέλει την… αποτυχία της Τσέλσι και τον εφιάλτη της Ίντερ

Ο Βέλγος επιθετικός δεν υπολογίζεται από την Τσέλσι, έχοντας επιστρέψει από δανεισμό στην Ίντερ. Οι «Μπλε» ψάχνουν τρόπο να τον αποχωριστούν για δεύτερη φορά, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει μεγάλη απώλεια σε σχέση με τα £97,5 εκατομμύρια που πλήρωσαν για να τον φέρουν πίσω στο Λονδίνο. Φαίνεται ότι είναι έτοιμοι ακόμη και να πουλήσουν στην συμπολίτισσα, αλλά το ρεπορτάζ σημειώνει ότι ο νέος προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, δεν είναι υπερβολικά ενθουσιασμένος με τον Λουκάκου από τεχνικής απόψεως.

Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επιθυμεί να παραμείνει στην Premier League και επιθυμεί να παίξει ξανά στη Serie A. Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για αυτόν και υπήρξαν ακόμη και συζητήσεις για ανταλλαγή με τον Βλάχοβιτς που θα ακολουθούσε το αντίθετο δρομολόγιο. Ωστόσο, οι οπαδοί της «Γιούβε» αντιτίθενται έντονα στη μεταγραφή και συνεχίζουν να διαμαρτύρονται. Μάλιστα, πρόσφατα κρέμασαν πανό που έλεγε «Λουκάκου μείνε στο Μιλάνο, έχουμε ήδη δεύτερο τερματοφύλακα». Ακολούθως, χιλιάδες οπαδοί των «Μπιανκονέρι» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Allianz Stadium για να ψάλουν “Μην υπογράφεις τον Λουκάκου!” την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης: Ο θρύλος Άλαν Σίρερ δείχνει τον δρόμο στον Κέιν (pic)

Ο Λουκάκου, που βρίσκεται πίσω στο Κόμπχαμ της Τσέλσι αλλά μακριά από την πρώτη ομάδα, έχει 121 γκολ στο αγγλικό Πρωτάθλημα και φαίνεται πως δεν θα προσθέσει άλλο στην συλλογή του, εκτός αν υπογράψει τελικά στην Τότεναμ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ