ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Άρσεναλ – Νότινγχαμ: Και το κυνήγι μόλις ξεκίνησε (vid)

Ξεκίνημα με το δεξί για την Άρσεναλ στην Premier League, με τους Λονδρέζους να επικρατούν με 2-1 της Νότινχγαμ στο Emirates.

Άρσεναλ – Νότινγχαμ: Και το κυνήγι μόλις ξεκίνησε (vid)

Νίκη για την Σίτι; Νίκη στην πρεμιέρα και για την Άρσεναλ! Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη Premier League και έστειλαν από νωρίς μήνυμα πως φέτος θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αρτέτα επικράτησε με 2-1 της Νότινγχαμ στο Emirates μια μέρα μετά το 3-0 της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Μπέρνλι. Νκέτια και Σάκα οι σκόρερς για τους γηπεδούχους, γκολ ο Αβονίγι για την Νότινγχαμ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το ματς

Το νέο ταξίδι της Άρσεναλ στη φετινή Premier League ξεκίνησε στο Emirates. Οι «Κανονιέρηδες» μετά την κατάκτηση του Community Shield μπήκαν και στη μάχη του πρωταθλήματος φιλοξενώντας το μεσημέρι του Σαββάτου την Νότινγχαμ. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση ξεκινώντας από νωρίς νωρίς το κυνήγι του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αρτέρτα ήθελε νίκη και μόνο νίκη, μετά και το «τρίποντο» της Μάντσεστερ Σίτι χθες στη δική της πρεμιέρα (3-0 την Μπέρνλι).

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα στο Emirates άπαντες κατάλαβαν ποιος θα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Άρσεναλ από τις πρώτες φάσεις είχε την κυκλοφορία πλησιάζοντας συνεχώς στη περιοχή της Νότινγχαμ. Στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα η κατοχή της μπάλας έφθασε στο 85% υπέρ των Λονδρέζων. Η Νότινγχαμ αμυνόταν μαζικά απομακρύνοντας με δυσκολία τον κίνδυνο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό στο 26′ όταν και η Άρσεναλ βρήκε τον τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Γκολάρα ο Σάκα για την Άρσεναλ

Ο Νκέτια έγινε κάτοχος της εντός της περιοχής του Τέρνερ. Έκανε την ατομική προσπάθεια, απέφυγε τους αντιπάλους του και με ωραίο συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στα αντίπαλα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε δεόντως από τους φίλους των γηπεδούχων στις εξέδρες του Emirates. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπουκάγιο Σάκα να σηκώσει στο… πόδι το γήπεδο.

Ο Βρετανός εξτρέμ πήρε τη μπάλα έξω από τη περιοχή, είδε εστία και με τρομερό σουτ σημάδεψε εκεί που ο Τέρνερ δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό. 2-0. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Η Νότινγχαμ ήθελε αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι αξιόλογο επιθετικά. Η Άρσεναλ από την άλλη, με προίκα το υπέρ της 2-0 διατήρησε τη κατοχή όμως κατέβασε το πόδι από το γκάζι κάνοντας διαχείριση δυνάμεων.

Στο 82′ η Νότινγχαμ στην ουσιαστικά μοναδική της καλή ευκαιρία κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Αβονίγι. Τα τελευταία λεπτά απέκτησαν νέο ενδιαφέρον. Η Νότινγχαμ όμως δεν κατάφερε να απειλήσει περισσότερο τους Λονδρέζους. Μοιραία το τελικό σφύριγμα του διαιτητή χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ