ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης: Τι και αν δεν έχει κλασικό φορ; Έχει φανέλα (vid)

Ροντρίγκο και Μπέλινγχαμ υπέγραψαν την πρώτη φετινή νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης (2-0 την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο) στη La Liga.

Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης: Τι και αν δεν έχει κλασικό φορ; Έχει φανέλα (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε στο Μπιλμπάο για την πρώτη μεγάλη μάχη της φετινής La Liga. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι μάσησαν… σίδερα και με γεμάτη εμφάνιση βγήκαν ατσαλάκωτοι από το Σαν Μαμές επικρατώντας της Αθλέτικ με το καθαρό 2-0. Ροντρίγκο το πρώτο γκολ της Ρεάλ στη φετινή σεζόν, Μπέλινγχαμ το δεύτερο για τη «Βασίλισσα» και ταυτόχρονα παρθενικό του με τη λευκή φανέλα. Καθάρισε τη νίκη μέσα σε οκτώ λεπτά η Ρεάλ Μαδρίτης (τα γκολ στο 28′ και 36′)

To ματς

Με το μαντάτο του σοβαρού τραυματισμού του Τιμπό Κουρτουά να είναι νωπό, η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στο Μπιλμπάο για να παίξει κόντρα στην Αθλέτικ στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Κάρλο Αντσελότι γνώριζε πως η αποστολή της ομάδας του θα ήταν αρκετά δύσκολα καθώς απέναντί θα έβρισκε μια παραδοσιακή δύναμη της La Liga. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο περίμενε με τη σειρά της πως και πως αυτή τη μάχη. Οι Βάσκοι ήθελαν όσο τίποτα να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα παίρνοντας μια μεγάλη νίκη επί των Μαδριλένων.

Το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης πήγε… περίπατο. Ελάχιστες καλές στιγμές στις δύο εστίες. Κατοχή της μπάλας στα πόδια των παικτών της Ρεάλ όμως χωρίς ουσία. Από το 25′ και μετά ο ρυθμό του αγώνα άλλαξε. Οι Μαδριλένοι έγιναν κυριαρχικοί στο χορτάρι και τρία λεπτά αργότερα κατάφεραν να βρουν πρώτοι τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Δράστης για τη «Βασίλισσα» ο Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος πήρε τη μπάλα από τον Καρβαχάλ μέσα στη περιοχή της Αθλέτικ και με ξαφνικό σουτ αιφνιδίασε τον Ουνάι Σιμόν κάνοντας το 1-0. Σαν να μην έφθανε αυτό για τους γηπεδούχους, οκτώ λεπτά μετά ήρθε και το δεύτερο… χαστούκι από τη Ρεάλ.

Ο Μπέλινγχαμ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα αλλά και την άψογη μπαλιά του Βινίσιους από κόρνερ και με σκαστό σουτ έγραψε το 2-0. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο γκολ του Βρετανού μέσου με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και στη συνέχεια κλείνοντας δίκαια πέρα ως πέρα το ημίχρονο στο 2-0. Στο δεύτερο μέρος, οι Βάσκοι θέλησαν να πιέσουν περισσότερο για να πετύχουν το γκολ και να μπουν ξανά στο ματς. Η σταδιακή ανανέωση της επίθεσης έφερε φρέσκα πόδια αλλά και ιδέες για τους γηπεδούχους. Οι προσπάθειές τους όμως έμειναν οι περισσότερες ημιτελείς μην ανησυχώντας τον Λούνιν. Ο σοβαρός τραυματισμός του Μιλιτάο (έγινε αναγκαστική αλλαγή) κάπως πάγωσε τους Μαδριλένους.

Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για γκολ όμως τελικά το σκορ δεν άλλαξε. Νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0!

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ