ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 13/8)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 13/8)

Αναλύσεις και Προγνωστικά

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (18:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: «Άλλη» ομάδα είναι η Τσέλσι από πέρσι. Καλά, από πρόπερσι, ούτε καν λόγος, είναι μεγάλες οι διαφορές στο ρόστερ. Έφυγε διψήφιος αριθμός παικτών αυτό το καλοκαίρι, με πιο ηχηρές αποχωρήσεις αυτές των Χάβερτζ, Μάουντ, Κόβασιτς, Κουλιμπαλί, Πούλισικ, Μεντί, Καντέ, Αθπιλικουέτα, Λόφτους-Τσικ, Ομπαμεγιάνγκ. Την ίδια ώρα, αποκτήθηκαν Ενκουνκού (επιθετικός), Τζάκσον (επιθετικός), Σάντσες (τερματοφύλακας), Ντισασί (στόπερ), Ουγκοτσούκου (αμυντικός μέσος), Γκούστο (δεξί μπακ). Ήδη έχουν δαπανηθεί πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ και σύντομα αυτό το ποσό θα «αγγίξει» τα 400! Βλέπετε, στη «μάχη» με τη Λίβερπουλ για τον Καϊσέδο βγήκαν νικητές οι «μπλε» και θα τους κοστίσει κοντά στα 120 «χαρτιά», την ώρα που κερδίζουν και την υπόθεση του Λαβιά (αμυντικός μέσος κι εκείνος!) της Σαουθάμπτον για ένα ποσό κοντά στα 60! Ασύλληπτα πράγματα! Και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (19:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Αντίθετα, η Λίβερπουλ συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή, τον Γιούργκεν Κλοπ και χωρίς τόσες πολλές αλλαγές. Για την ακρίβεια, ως τώρα, είναι περισσότερες οι αποχωρήσεις παρά οι προσθήκες. Έφυγαν Φαμπίνιο, Χέντερσον, Φιρμίνο, Κεϊτά, Μίλνερ, την ώρα που έχουν αποκτηθεί ο Σομποσλάι με 70 εκατομμύρια και ο ΜακΆλιστερ με 42. Κι αν οι «κόκκινοι» κέρδισαν τη «μάχη» με την Τσέλσι για τον Αργεντινό μέσο της Μπράιτον, φαίνεται πως χάνουν εκείνες για τον Καϊσέδο (Μπράιτον) και τον Λαβιά (Σαουθάμπτον). Τους ήθελε και τους δύο να δυναμώσει κι άλλο τον άξονα και να καλύψει τα κενά, όμως στην πρώτη περίπτωση, έστω και αν έδωσε παραπάνω λεφτά (λέγεται για 127 εκατ. ευρώ!!), ο Καϊσέδο προτίμησε την Τσέλσι, ενώ για τον Λαβιά δεν ανέβηκε ποτέ σε αυτά που φέρεται να δίνουν οι «μπλε».

Η εκτίμηση του αγώνα

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ (20:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Άλλαξε προπονητή μεσούσης της σεζόν πέρσι, με τον Κίκε Σετιέν να παίρνει τη θέση του Ουνάι Έμερι. Έκανε καιρό να προσαρμοστεί και κυρίως να προσαρμόσει τα θέλω του στην ομάδα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τετράδας και να τερματίσει στην πέμπτη θέση. Θα δούμε μια άλλη ομάδα, αφού πουλήθηκαν σημαντικοί παίκτες όπως ο Τζάκσον, ο Πάου Τόρες, ο Τσουκουέζε, ο Μπουλαγιέ Ντιά. Παίκτες βασικοί, που έφεραν στα ταμεία περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ. Πήρε τον Σόρλοθ για την επίθεση, εξαιρετικός σέντερ φορ από τη Σοσιεδάδα. Ο Κίκε Σετιέν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση και συνεχίζει στην άκρη του πάγκου, ο στόχος της είναι η επιστροφή στην τετράδα. Στα φιλικά πάντως η εικόνα της ήταν απογοητευτική και δε σημείωσε ούτε νίκη.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ (20:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ήθελε το κάτι παραπάνω η Μπέτις, έβλεπε το Τσάμπιονς Λιγκ για καιρό, αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο για τρίτη σερί σεζόν τερμάτισε στην πρώτη εξάδα και αυτομάτως εξασφάλισε την παρουσία της στην Ευρώπη. Κινήθηκε εξαιρετικά στο μεταγραφικό παζάρι. Πήρε Μπάρτρα (στόπερ), Μπεγερίν (μπακ), Ρόκα (χαφ), Ισκο (χαφ) και ενεργοποίησε τη ρήτρα του Αγιόθε Πέρεθ. Πλήγμα η αποχώρηση του Κανάλες, που πουλήθηκε στην Μοντερέι έναντι δέκα εκατομμυρίων ευρώ, περιμένουμε κι άλλες μεταγραφές τον Αύγουστο. Για τέταρτη σερί σεζόν στον πάγκο ο άκρως επιτυχημένος Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ