Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρελάθηκε ο Κριστιάνο με τους Σαουδάραβες – Έδωσαν σε άλλον το βραβείο του MVP (vid)
Αλ Νασρ

Τρελάθηκε ο Κριστιάνο με τους Σαουδάραβες – Έδωσαν σε άλλον το βραβείο του MVP (vid)

Η απολαυστική αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη θέα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να σηκώνει το βραβείο του MVP.

13.08.2023 | 12:02

Καλύτερο ξεκίνημα στη νέα σεζόν δεν θα μπορούσε να ζητήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού του Arab Club Champions Cup. Η Αλ Νασρ επικράτησε με σκορ 2-1 της Αλ Χιλάλ στο μεγάλο ραντεβού για τον τίτλο, με τον 38χρονο να κάνει τη διαφορά πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του. Ο Κριστιάνο έκανε σαν μικρό παιδί στην απονομή πανηγυρίζοντας έξαλλα την κατάκτηση ενός ακόμη τρόπαιου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το παράδοξο της υπόθεσης όμως ήρθε μετά τη λήξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια της απονομής. Πριν η Αλ Νασρ παραλάβει το τρόπαιο, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τον MVP. Προς έκπληξη των περισσότερων αυτός δεν ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Αλ Χιλάλ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός παρέλαβε το βραβείο, ενώ την ίδια ώρα στον αγωνιστικό χώρο ο Κριστιάνο απορούσε. Η αντίδραση του στους υπεύθυνους της διοργάνωσης… όλα τα λεφτά!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version