ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 14/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 14/8).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 14/8)

Αναλύσεις και Προγνωστικά

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΓΟΥΛΒΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στη νέα σεζόν με υψηλές βλέψεις, μεγάλους στόχους, όπως πάντα, αλλά και πολλά ερωτηματικά. Έχει ήδη δαπανήσει κοντά στα 200 εκατομμύρια ευρώ, παίρνοντας τον φορ, Ράσμους Χόιλουντ με 75 εκατ. ευρώ, τον Μέισον Μάουντ με 65 και τον Αντρέ Ονάνα με 50. Αν είναι ακραίο το ποσό για τον Δανό πρώην επιθετικό της Αταλάντα; Προφανώς. Καλός παίκτης φαίνεται, αλλά αν με σεζόν με 16 γκολ και 7 ασίστ σε 42 συμμετοχές κοστίζει τόσο, αν έκανε χρονιές… Χάαλαντ, πόσο θα έδινε; Πάμε παρακάτω. Αποχώρησε ο Ντε Γκέα, όπως και οι Φρεντ, Τέλες, Τζόουνς και Τουανζέμπε και δείχνει να χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΓΟΥΛΒΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Γουλβς, από την άλλη, δεν έχει αλλάξει πολλά από περσινό ρόστερ. Πέρα, φυσικά, από την εξέλιξη-σοκ στον πάγκο της! Δεν έχει περάσει, άλλωστε, ούτε μία εβδομάδα από την αποχώρηση του Ζουλέν Λοπετέγι από τον πάγκο των «λύκων». Μέχρι και στην ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας, έγινε λόγος για διαφορά απόψεων σχετικά με τον σχεδιασμό. Ήταν 8 Αυγούστου όταν ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος κάθισε 9 μήνες στον πάγκο. Μετά την εξέλιξη-σοκ, έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, συμφωνώντας με τον Γκάρι Ο’ Νιλ, ο οποίος ανακοινώθηκε την επόμενη μέρα κιόλας. Είναι ο πρώην προπονητής της Μπόρνμουθ, με την οποία έκανε εντυπωσιακό φινάλε στην περσινή σεζόν και εν τέλει την κράτησε άνετα στην Premier League.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ (22:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Έμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα την περσινή σεζόν, απογοήτευσε και στην Ευρώπη που πλήρωσε το κακό ξεκίνημα της και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του ομίλου της στο Champions League. Είναι αλήθεια πως μετά το Μουντιάλ εμφανίστηκε πολύ διαφορετική, αλλά δεν έφτανε για να κάνει την υπέρβαση και να περάσει και τη Ρεάλ στη μάχη της δεύτερης θέσης. Ως στόχο ο Σιμεόνε έθεσε την κατάκτηση του τίτλου, πήρε καλούς παίκτες και έκανε… έξυπνες βόμβες στις μεταγραφές όπως αυτές του Σογιουντσού, του Αθπιλικουέτα και του Γκαλάν. Έφυγαν Λόντι και Κοντογκμπιά. Κινείται πάντως στις μεταγραφές για να πάρει τουλάχιστον έναν μέσο ακόμα και ίσως και έναν επιθετικό. Ποιοτικό το ρόστερ της, με ηγέτη τον Γκριζμάν και με τον Σιμεόνε να παραμένει για 13η σεζόν στον πάγκο.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ (22:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Εναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό της η Γρανάδα είναι και πάλι πίσω στη μεγάλη κατηγορία. Με ιστορικό ρεκόρ εντός έδρας, εκεί που δε γνώρισε καμία ήττα έχοντας ρεκόρ 17 νικών και 4 ισοπαλιών σε 21 παιχνίδια, ενώ είχε την καλύτερη επίθεση με 55 γκολ. Ο Πάκο Λόπεθ αντικατέστησε τον Καράνκα στα μισά της περσινής σεζόν και πιστώνεται στον απόλυτο βαθμό την άνοδο της ομάδας στη La Liga. Έφυγαν 3-4 έμπειροι παίκτες, μεταξύ των οποίων ο μπακ Κίνι που ήρθε στον Ολυμπιακό. Πήρε τον Βαγιέχο από τη Ρεάλ, καλή η μεταγραφή του φορ Βάισμαν από τη Βαγιαδολίδ που πέρσι έπαιξε δανεικός στη Γρανάδα. Βασικός στόχος η παραμονή, δύσκολη η πρεμιέρα στο Μετροπολιτάνο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ