ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ατλέτικο – Γρανάδα: Ρουκετοβόλο Ντεπάι και πάρτι στο Metropolitano (vid)

Ο «κεραυνός» του Μέμφις Ντεπάι έμελλε ουσιαστικά να χαρίσει στην Ατλέτικο τη νίκη (3-1 τη Γρανάδα) στην πρεμιέρα της στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ατλέτικο – Γρανάδα: Ρουκετοβόλο Ντεπάι και πάρτι στο Metropolitano (vid)

Ένα γκολ του Μοράτα και μια γκολάρα του Μέμφις Ντεπάι και ένα δυνατό τελείωμα του Γιορέντε ήταν ικανά να χαρίσουν την πρώτη νίκη της Ατλέτικο στη φετινή La Liga. Η Γρανάδα ήταν δύσκολος αντίπαλος για τους «Ροχιμπλάνκος» όμως στο τέλος οι φιλοξενούμενοι αποδέχθηκαν τη μοίρα τους.

To ματς

Μετά τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα απόψε ήταν η σειρά της Ατλέτικο Μαδρίτης να ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος. Το ξεκίνημα της La Liga έφερε τους «Ροχιμπλάνκος» αντιμέτωπους με τη Γρανάδα στο Metropolitano της Μαδρίτης. Μια αναμέτρηση που έκρυβε παγίδες για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε καθώς απέναντί της έβρισκε μια πολύ έξυπνη ομάδα. Η Ατλέτικο μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησε από νωρίς να επιβάλει τον δικό της ρυθμό.

Οι παίκτες του Σιμεόνε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας. Η Γρανάδα στάθηκε εξαιρετικά στο χορτάρι, πίεσε ψηλά και κυκλοφόρησε πολύ καλά τη μπάλα βγάζοντας το… λάδι στον αντίπαλο. Και εκεί που το πρώτο μέρος έδειχνε να ολοκληρώνεται στο 0-0 ήρθε μια στιγμή για να τα αλλάξει όλα. Στις καθυστερήσεις ο Άλβαρο Μοράτα βρέθηκε φάτσα με το τέρμα. Ο Ισπανός επιθετικός δεν έχασε την ευκαιρία και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Έτσι οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος η Γρανάδα προσπάθησε να βρει αντίδραση. Τελικά οι φιλοξενούμενοι τα κατάφεραν χάρις τον Σάμουελ στο 62′. Ο ταλαντούχος άσσος τρύπωσε στην άμυνα της Ατλέτικο και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι όμως δεν έδειξαν να αγχώνονται. Πέντε λεπτά μετά βρήκαν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα. Ο Ντεπάι πήρε τη μπάλα αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή της Γρανάδα. Δεν το σκέφτηκε πολύ και ξαφνικά εξαπέλυσε τρομερό σουτ το οποίο κατέληξε στο γάμα της εστίας των φιλοξενούμενων. Καταπληκτικό γκολ από τον Ολλανδό επιθετικό. Στο τελευταίο 20λεπτο συν τις καθυστερήσεις η Γρανάδα πάλεψε για το γκολ της ισοφάρισης. Λίγο όμως ο Όμπλακ, λίγο οι ημιτελείς προσπάθειες, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Έτσι φθάσαμε στο φινάλε και πιο συγκεκριμένα στο 98′. Ο Μάρκος Γιορέντε μπήκε σαν… τανκ στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ