ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίστιανο, δεν είσαι εσύ… αυτός: Έχασε σίγουρο γκολ ο CR7! (vid)
Φεύγει… βράδυ από την Άρσεναλ ο Ράμσντεϊλ: Βρήκε ήδη άλλη ομάδα!
Δάκρυσαν και οι πιο δυνατοί με το αντίο του Νάβας προς τη Σεβίλλη!
Η Φιορεντίνα πριν τον Ολυμπιακό «αγκάλιασε» την Ευρώπη κόντρα στη Νάπολι! (vid)
Λούκα Μόντριτς: Η χειρότερη μεταγραφή που έγινε ο μεγαλύτερος θρύλος!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε την απόφασή του στη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει πίσω το «διαμάντι» που… λάμπει στη Χιρόνα!
Η Τσέλσι έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για τη μεσαία της γραμμή!
Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να «εκτοξεύσει» τη Μίλαν!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες του χρόνου!
Non-stop προβλήματα στην Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λεβαντόφσκι!
Λίβερπουλ: Τα λόγια του Κλοπ συγκινούν μέχρι και οπαδό της Έβερτον
Η Ρεάλ τρελάθηκε και θέλει τον Μπαπέ πριν το Euro!
Προπονητής για πρώτη φορά σε αντρική ομάδα ο Φαν Πέρσι!
Το έριξε στο φαΐ και τις μπύρες ο Ζίλε κι έχει κάνει μια κοιλιά ως το «Γουέμπλεϊ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Γνωρίζει τον αντικαταστάτη του Κλοπ!

Η Λίβερπουλ είναι αρκετά πιθανό να δει τον Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρεί και φαίνεται πως έχει ως βασικό στόχο τον Τσάμπι Αλόνσο.

Λίβερπουλ: Γνωρίζει τον αντικαταστάτη του Κλοπ!

Τον Απρίλιο του 2022, ο Κλοπ επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ και έτσι θα βρίσκεται στο Άνφιλντ μέχρι το 2026. Μετά την υπογραφή της επέκτασης, ο Κλοπ δήλωσε: «Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τόσα πολλά λόγια για να περιγράψω το πώς αισθάνομαι για αυτά τα νέα… ευτυχής, ταπεινωμένος, ευλογημένος, προνομιούχος και ενθουσιασμένος θα ήταν μία αρχή. Υπάρχουν τόσο πολλά που αγαπώ για αυτόν τον τόπο. Το ήξερα αυτό πριν έρθω εδώ, το έμαθα ακόμα καλύτερα μετά την άφιξή μου και τώρα το γνωρίζω περισσότερο από ποτέ».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ωστόσο, η μελλοντική πορεία του Κλοπ αμφισβητήθηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν 22/23 λόγω των δυσοίωνων εμφανίσεων της Λίβερπουλ. Προετοιμαζόμενη για την εποχή που ο Κλοπ θα αποχωρήσει από τη θέση του προπονητή, η Λίβερπουλ θα μπορούσε να αποκτήσει τον Τσάμπι Αλόνσο, χάρη σε μία “μυστική συμφωνία”.

Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο ενημέρωσης «Sport Bild», ο Αλόνσο έχει μια μυστική συμφωνία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν που του επιτρέπει να αποχωρήσει από τον σύλλογο όποτε επιθυμεί, και η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωσή του. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι είχε πρόσφατα παρατείνει το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι το 2026. Μάλιστα, έχει αναφερθεί και ότι εάν μια ομάδα εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αλόνσο και η Λεβερκούζεν λάβει μία κατάλληλη προσφορά, ο Ισπανός θα είναι ελεύθερος να αποχωρήσει από την Bundesliga. Λίβερπουλ

Η αγγλική ομάδα θέλει τον «μάγο» για προπονητή

Ο Αλόνσο αναλάμβανε τα ηνία της Λεβερκούζεν στην αρχή της περασμένης σεζόν και έχει μεταμορφώσει εντελώς την ομάδα από το να μάχεται για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία σε μια ομάδα που ανταγωνίζεται για τις θέσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αλόνσο ανέφερε: «Είμαι πολύ ευγνώμος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Bayer. Το γεγονός ότι πιστεύουμε στις ίδιες ιδέες και την κατεύθυνση δημιουργεί στενή συγγένεια και εμπιστοσύνη ανάμεσα στη διοίκηση του συλλόγου και εμένα. Υπάρχει επίσης μια πολύ καλή και χαλαρή εργασιακή βάση καθημερινά. Κι αυτό κάνει τη συνεργασία με το προσωπικό μου και όλους τους υπαλλήλους της Bayer 04 πολύ διασκεδαστική. Βλέπω την περασμένη σεζόν ως θετική. Αλλά θέλω περισσότερα, ακριβώς όπως το θέλει και ο σύλλογος. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό με φιλοδοξία».

Διαβάστε επίσης: Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Μπορώ να παίξω παντού – Τρομερές οι μεταγραφές της ομάδας»!

Έτσι, με την Λίβερπουλ να έχει ψηλά στην λίστα της τον θρυλικό παλαίμαχο, μένει να φανεί αν σύντομα στο μέλλον θα δούμε τον Τσάμπι Αλόνσο στην άκρη του «κόκκινου» πάγκου.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ