ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
Τέρι χαλάρωσε: «Η δικιά μου Τσέλσι συγκρίνεται εύκολα με τους… αήττητους της Άρσεναλ»
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
Τσέλσι: «Άρρωστη» πρόταση για Όσιμεν – Δίνει τρελά χρήματα και δύο αστέρια της!
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλο από το ημίχρονο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 17/8)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 17/8)

Αναλύσεις και Προγνωστικά

ΓΚΕΝΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Γκενκ ηττήθηκε στον Πειραιά στον πρώτο αγώνα και συνολικά έδειξε λίγα πράγματα. Είχε τις στιγμές της, κάποιες λίγες στιγμές, αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ και θα το ψάξει στο Βέλγιο. Κακή εικόνα έδειξε και προ ημερών, στο πρωτάθλημα, αλλά εκεί νίκησε 1-0 τη Σερκλ Μπριζ, με ένα αυτογκόλ στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα ματς στο οποίο ο Βράνκεν έκανε 4 αλλαγές στην ενδεκάδα. Ειδικά στο πρώτο 45λεπτο ήταν σχεδόν άφαντη, αλλά ακόμη κι έτσι, πήρε αυτό που ήθελε. Η δεύτερη νίκη της σε τρεις αγώνες, την περασμένη αγωνιστική γνώρισε ήττα-σοκ με 1-0 εντός από την Έουπεν. Έχει ταλέντο, ποιότητα και ταχύτητα μπροστά και περιμένουμε να ασκήσει πίεση στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε, πέρσι έχασε το πρωτάθλημα μετά το γκολ του Αλντερβάιρελντ στις καθυστερήσεις σε αυτό το 2-2 με την Αντβέρπ.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΓΚΕΝΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βέλγιο με στόχο να γυρίσει με την πρόκριση. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είναι σε καλύτερη βραδιά από ό,τι στο Καραϊσκάκη την προηγούμενη εβδομάδα. Καλή και επικίνδυνη ομάδα η Γκενκ. Το γκολ του Φορτούνη στα 22 δευτερόλεπτα, πέρα από ότι ήταν το πιο γρήγορο στην ιστορία του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης, ήταν και εκείνο που έκανε τη διαφορά. Δεν έκαναν πολλά πράγματα οι «ερυθρόλευκοι» στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αλλά θα μπορούσαν στο δεύτερο ημίχρονο να είχαν βρει και ένα δεύτερο γκολ, ειδικά στη φάση με το πλασέ του Μπιέλ στο δοκάρι. Ή ακόμη και στη φάση με το πλασέ του Καρβάλιο. Όπως και να ‘χει, πρέπει να προσέξει πολύ την άμυνά του, όπως έκανε και στον Πειραιά. Δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές ο Μαρτίνεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μπιέλ και Ελ Κααμπί διεκδικούν θέση στην 11άδα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΑΟΚ – ΧΑΪΝΤΟΥΚ (20:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Κράτησε το μηδέν στην Κροατία ο ΠΑΟΚ και αυτό του δίνει τουλάχιστον ίσες πιθανότητες πρόκρισης απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι κατώτερή του όπως η Χάιντουκ. Στάθηκε τυχερός ο δικέφαλος, βλέποντας τους Κροάτες να έχουν δύο δοκάρια και γενικά τον έλεγχο της κατάστασης του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του. Για πίστη για την πρόκριση έκανε λόγο ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχει ούτε άγχος, ούτε πολύ περισσότερο φόβος. Για τον ΠΑΟΚ η
πρόκριση πάντως είναι αυτοσκοπός, θέλει να προχωρήσει και να βρεθεί στους ομίλους προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα, είναι πολύ πιθανό να δούμε αλλαγές και συγκεκριμένα να δούμε τους Οζντόεφ και Σαμάτα στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το πρωτάθλημα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΑΟΚ – ΧΑΪΝΤΟΥΚ (20:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Αν κάποια ομάδα άξιζε λίγο περισσότερο τη νίκη στο πρώτο ματς αυτή ήταν ξεκάθαρα η Χάιντουκ. Είχε περισσότερες ευκαιρίες και σίγουρα μεγαλύτερες, αν δούμε πως Σίγκουρ και Λιβάγια σημάδεψαν το δοκάρι στο 17' και στο 46' αντίστοιχα. Το τελικό 0-0 τη στέλνει στην Τούμπα με στόχο μόνο τη νίκη προκειμένου να βρεθεί στα πλέι οφ του Conference League. Επικράτησε με 3-0 της Σλάβεν για το πρωτάθλημα, κάνοντας το τρία στα τρία σε αυτό το ξεκίνημα και έχοντας προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Δύο γκολ σημείωσε ο Λιβάγια, που είδε και ένα να του ακυρώνεται ενώ έχασε και πέναλτι. Δύσκολο να δούμε αλλαγές στην ενδεκάδα, άλλωστε και ο Λέκο είπε πως δεν αναμένονται εκπλήξεις στο σχήμα του και στα πρόσωπα. Εκτός ο μέσος Πούκστας.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ