Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αλαλούμ με Φέλιξ στην Ατλέτικο – Φεύγει δανεικός, αλλά μένει Ισπανία!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Αλαλούμ με Φέλιξ στην Ατλέτικο – Φεύγει δανεικός, αλλά μένει Ισπανία!

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει να ντύσει στα «μπλαουγκράνα» τον Ζοάο Φέλιξ.

18.08.2023 | 11:34

Σε σίριαλ τείνει να μετατραπεί η υπόθεση του Ζοάο Φέλιξ. Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Μπαρτσελόνα εξετάζει τον δανεισμό του από την Ατλέτικο Μαδρίτης! Ο ποδοσφαιριστής από την Πορτογαλία έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ατλέτικο, καθώς οι σχέσεις του με τον προπονητή Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είναι καλές, και οι αντιδράσεις των οπαδών έχουν επηρεάσει αρνητικά τη ψυχολογία του.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για έναν χρόνο, με το ποσό να είναι περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η Ατλέτικο είχε εξετάσει μόνο την πώληση του παίκτη και όχι τον δανεισμό. Ωστόσο, η επιθυμία του Φέλιξ για αλλαγή και οι αντιδράσεις των οπαδών φαίνεται πως έχουν αλλάξει τα σχέδια της ομάδας.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version