ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λουίς Ενρίκε: «Στην Παρί όλα είναι πίεση»!
Ιστορικός Χάαλαντ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο «Clash of Clans»! (pic)
Τεν Χαγκ, Γιουνάιτεντ, Πότερ, Άγιαξ: Οι Άγγλοι πήραν το… μπλέντερ και τα ανακάτεψαν όλα!
Τζέιμι Βάρντι: Ο ζωντανός θρύλος της Λέστερ «διψάει» για Premier League!
Η Τσέλσι αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με τον Αμορίμ!
Μπαρτσελόνα: Έκανε αμάν για τον διάττοντα αστέρα της και τώρα θέλει να τον ξαποστείλει!
Στατιστικά που «βουλώνουν» στόματα – Κουμάντο στα ημιτελικά κάνει η Ρεάλ και ο Κριστιάνο (pic)
Λέστερ: Οι… Πρωταθλητές επέστρεψαν στην Premier League!
Αρτέτα, σου έκαναν την χάρη – Νέο συμβόλαιο στο «μυαλό» της Άρσεναλ!
Τους πόρωσε ο Αντσελότι – Η ατάκα… φωτιά πριν την «μάχη» με την Μπάγερν!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Η νέα εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση! (pic)
Μπάγερν: Ηχηρή απουσία ενόψει Ρεάλ – Θα κάνει πάρτι ο… Βινίσιους!
Η Λίβερπουλ θέλει το «μυαλό» της Ίντερ!
Ρούντιγκερ: «Τα.. έκανα πάνω μου μέχρι τα 15! Όλα τα έριχνα στο κρεβάτι»
Εντολή της Γιουνάιτεντ – «Μόνο αυτοί οι τρεις ΔΕΝ είναι προς πώληση»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 20/8)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 20/8)

Αναλύσεις και Προγνωστικά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Από σπουδαία ευρωπαϊκή πρόκριση φτάνει στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League ο Ολυμπιακός. Κέρδισε έτσι την παρουσία του στα playoffs του Europa League, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκενκ στον 3ο προκριματικό της διοργάνωσης. Ήρωας ο Αλεξανδρόπουλος, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς και σκόραρε στις καθυστερήσεις. Γκολ που έμελλε να διαμορφώσει το τελικό 1-1 στη ρεβάνς του Βελγίου, που σε συνδυασμό με το 1-0 του Φαλήρου έδωσε το εισιτήριο της επόμενης φάσης στους Πειραιώτες. Με νέο πλάνο, προπονητή, αθλητικό διευθυντή καθώς και πολλές αλλαγές στο ρόστερ, ο Ολυμπιακός στοχεύει σε μια πολύ διαφορετική σεζόν από την περσινή. Η επιστροφή στους τίτλους εντός συνόρων είναι το βασικό ζητούμενο, ωστόσο και η ευρωπαϊκή πορεία ενδιαφέρει πολύ τους «ερυθρόλευκους» για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ο Πανσερραϊκός έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην Super League 2, καθώς κατέκτησε τον τίτλο στον Βόρειο Όμιλο και μαζί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Πλέον ο βαθμός δυσκολίας και οι απαιτήσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα. Βασικός στόχος είναι προφανώς η παραμονή στην κατηγορία, καθώς οτιδήποτε άλλο μοιάζει εκτός πραγματικότητας. Η έλλειψη εμπειρίας είναι ένα σοβαρό χάντικαπ για τους νεοφώτιστους, που έχουν ωστόσο μπόλικο ενθουσιασμό και θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για μια επιτυχημένη σεζόν. Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ, το οποίο αναβαθμίστηκε αλλά και θέλει και χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΠΕΤΙΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Πολύ μεγάλη νίκη για την Μπέτις την πρώτη αγωνιστική στο «Θεράμικα» απέναντι στη Βιγιαρεάλ με γκολ που βρήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Σε ένα ματς που ήταν ισορροπημένο, προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Αγιόθε Πέρεθ στο 20', ισοφάρισε ο Κουένκα για τη Βιγιαρεάλ στο 61' σε 1-1. Κι εκεί που όλα έδειχναν να τελειώνουν στην ισοπαλία, ήρθε ένα λάθος από τους γηπεδούχους, το εκμεταλλεύτηκε η Μπέτις, βγήκε γρήγορα μπροστά και βρήκε το γκολ νίκης. Πολύ σημαντικό διπλό στην πρεμιέρα, μένει να δούμε αν θα έχει την ίδια εικόνα και στο ματς με την Ατλέτικο. Γουίλιαμ, Μπράβο και Φεκόρ οι απόντες από το παιχνίδι με τους Μαδριλένους.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΜΠΕΤΙΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα της, αλλά τελικά τα κατάφερε η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στη Γρανάδα που αποδείχτηκε σκληροτράχηλη. Άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα στο Μετροπολιτάνο, με τον Μοράτα να είναι ο σκόρερ. Είχε αντίδραση η Γρανάδα, ισοφαρίζοντας με τον Σάμου στο 62', αλλα η χαρά της κράτησε λίγο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντεπάι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Ατλέτικο, η οποία κλείδωσε το ματς στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γιορέντε να σημειώνει το τελικό 3-1. Οι Χιμένεζ, Μολίνα και Ρεϊνίλντο οι τρεις απόντες για τον Σιμεόνε.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ