Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο, νύσταξαν και οι πιο… τρελοί οπαδοί σου – Στο «μηδέν» με την Μπέτις!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο, νύσταξαν και οι πιο… τρελοί οπαδοί σου – Στο «μηδέν» με την Μπέτις!

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί... αμέσως, Μπέτις και Ατλέτικο έμειναν "άσφαιρες"!

21.08.2023 | 00:30

Μπέτις και Ατλέτικο Μαδρίτης έμειναν στο 0-0… σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πάρα πολύ γρήγορα, καθώς έκανε τους πάντες να… χασμουριούνται!

Η Μπέτις ήταν η ομάδα που έδειξε με το “καλημέρα” πως θα έχει τον πρώτο λόγο! Οι παίκτες των γηπεδούχων ήταν πιο προσεκτικοί και πιο συγκεντρωμένοι, προσπαθώντας να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία της ομάδας του Σιμεόνε.

Από την άλλη οι Μαδριλένοι ήταν εκτός τόπου και χρόνου και… έκαναν πολλά αναίτια λάθη στην μεσαία γραμμή, μη μπορώντας να κυκλοφορήσουν για αρκετή ώρα την μπάλα. Στο 22′ ο Πέρεθ έχασε μια μοναδική ευκαιρία, ενώ ο Ίσκο, ο οποίος ήταν ο καλύτερος των γηπεδούχων, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Όμπλακ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το φτωχό 0-0 στα αποδυτήρια και τον Σιμεόνε να έχει πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε και είδαμε το ίδιο μοτίβο. Η Μπέτις προσπαθούσε να δημιουργήσει και η Ατλέτικο… απλά περίμενε! Ένα ματς το οποίο έκανε τους πάντες στο γήπεδο να “νυστάξουν”, καθώς δεν υπήρξε η παραμικρή υποψία φάσης.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεσαν για το γκολ, όμως οι “ροχιμπλάνκος” δεν αγχώθηκαν και κράτησαν το μηδέν στην εστία τους. Το τελικό 0-0… στο χειρότερο από άποψης θεάματος ματς της φετινής La Liga.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version