ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 21/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 21/8).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 21/8)

Αναλύσεις και Προγνωστικά

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Κρίσταλ Πάλας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην πρεμιέρα και πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με προβολή του Έντουαρντ. Πέτυχε τρία γκολ, μέτρησε το ένα, μιας και ο Αγιού στο πρώτο ημίχρονο και ο Έντουαρντ στο δεύτερο είχαν από ένα ακυρωθέν τέρμα για οφσάιντ. Συντριπτικά καλύτερη η ομάδα του Χότζσον, θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» πολύ εύκολα από αυτό το ρευστό 1-0 και είχε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει κι άλλο. Για την ακρίβεια, έβγαλε τόσο καλή εικόνα (ίσως, βέβαια, να ήταν και ο αντίπαλος που δεν ήταν δυνατός) λες και ήταν η συνέχεια της περασμένης σεζόν. Πέρσι, θυμίζουμε, με τον Βιεϊρά στον πάγκο κινδύνευσε αλλά με το που ανέλαβε ο Ρόι Χότζσον έκανε περίπατο, έβγαλε καλή εικόνα και βγήκε αμέσως από την κουβέντα περί παραμονής.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Άρσεναλ μπήκε κι εκείνη με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, κυριαρχώντας στο 2-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Βέβαια, τα βρήκε σκούρα στο να βρει φάσεις απέναντι στην αντίπαλό της που έριξε πολύ μεγάλο βάρος στην αμυντική λειτουργία και έπαιξε πολύ κλειστά. Το γκολ του Ενκέτια στο 26’ και η γκολάρα του Σάκα στο 32’ απλώς έκαναν πιο εύκολη τη δουλειά για τους «κανονιέρηδες» του Αρτέτα που έφτασαν την κατοχή, στο πρώτο ημίχρονο, κοντά στο 85%! Δέχτηκε γκολ στο 82’, αλλά ουσιαστικά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Γενικά, πάντως, φάνηκε να μην έχει μεγάλη ένταση και διάρκεια στο παιχνίδι της, αλλά ίσως να έπαιξε ρόλο ότι βρήκε δύο γκολ νωρίς και όλα έγιναν πιο απλά. Τώρα, θεωρητικά πάντα, την περιμένει πιο δυνατό τεστ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΜΙΛΑΝ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Με οδηγό την εντυπωσιακή πορεία στον περυσινό δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ξεκινάει τον μαραθώνιο της φετινής σεζόν η Μπολόνια. Ο Τιάγκο Μότα που ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και το γεγονός ότι παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία είναι πολύ σημαντικό. Ρεαλιστικός στόχος είναι η είσοδος στην πρώτη δεκάδα, αλλά, σε σχέση με πέρυσι, παρουσιάζεται αποδυναμωμένη. Σε τέτοιο βαθμό που να και χρειάζεται να υπάρξουν άμεσα κάποιες προσθήκες για να καλυφθούν κενά που αφορούν στην 11άδα. Τελευταία αποχώρηση ήταν αυτή του βασικού φορ Αρναούτοβιτς, ο οποίος ακολούθησε τον δρόμο των Κυριακόπουλου (αρ. μπακ), Μεδέλ (χαφ), Σοριάνο (χαφ), Σανσόνε (εξτρέμ) και Καμπιάζο (αρ. μπακ). Αποκτήθηκαν οι Μπεουκέμα (στόπερ) και Ελ Αζουζί (χαφ) και τις τελευταίες μέρες ήρθαν οι Πος (δ. μπακ) και Ν’ Ντόιγ (αρ. εξτρέμ). Στην πρώτη επίσημη υποχρέωση νίκησε 2-0 την Τσεζένα (Serie C) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΜΙΛΑΝ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Όταν είσαι η πρωταθλήτρια και η επόμενη σεζόν σε βρίσκει στην 4η θέση, δεν το λες και επιτυχία. Στο Champions League έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τη συμπολίτισσα Ίντερ, άρα, ούτε κι εκεί βρήκε χαρά. Η Μίλαν θέλει να επιστρέψει στον θρόνο, έχοντας και πάλι στον πάγκο τον Στέφανο Πιόλι, ο οποίος υπερίσχυσε στο άτυπο μπραντ ντε φερ με τον Πάολο Μαλντίνι. Ο τελευταίος ήθελε να τον διώξει για να φέρει τον Αντρέα Πίρλο, αλλά, αποχώρησε ο ίδιος. Η αποχώρηση του Τονάλι (χαφ) ήταν σημαντική, ενώ παρελθόν αποτελούν επίσης οι Ντίαθ (μεσοεπιθετικός), Ιμπραήμοβιτς (φορ), Μεσίας (εξτρέμ), Ρέμπιτς (εξτρέμ), Ντε Κετελάρε (μεσοεπιθετικός). Νέα πρόσωπα είναι οι Πούλισικ (εξτρέμ), Τσουκουέζε (εξτρέμ), Λόφτους-Τσικ (χαφ), Οκαφόρ (φορ), Μούσα (χαφ), Σπορτιέλο (κίπερ), Ρομέρο (εξτρέμ). Το ρόστερ αναβαθμίστηκε, ειδικά από τη μέση και μπροστά, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί και χρόνος για να αποκτηθεί η απαιτούμενη χημεία. Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, νίκησε με σκορ 4-2 τη Νοβάρα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ