ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 25/8)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 25/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΕΛΣΙ – ΛΟΥΤΟΝ (22:00): Η Τσέλσι ηττήθηκε 3-1 από τη Γουέστ Χαμ, εκτός έδρας, αλλά άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Καλύτερη ήταν, αλλά πλήρωσε κάθε λάθος, κάθε αδράνεια. Ισοφάρισε στο 28’ με την εξαιρετική ενέργεια και το σουτ του Τσουκουεμέκα, είχε χαμένο πέναλτι με τον Έντσο Φερνάντες στο 43’ και από νέα αδράνεια, στο 53’, βρέθηκε πάλι να κυνηγάει. Από το 67’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε, χάνοντας καλές στιγμές. Μέχρι που στο 95’ ο Πακετά έκανε με πέναλτι το 3-1, παράβαση που υπέπεσε ο Καϊσέδο, η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Premier League! Κάπως έτσι έγιναν δύο τα ματς χωρίς νίκη για την Τσέλσι του Ποκετίνο. Θυμίζουμε, στην πρεμιέρα είχε μείνει στο 1-1 με τη Λίβερπουλ, ματς που ήταν πιο κοντά στη νίκη. Πάρα πολλά τα προβλήματα για το Τσέλσι – Λούτον Στοίχημα. Εκτός είναι οι Τζέιμς (δεξί μπακ), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), Ενκουνκού (επιθετικός), Μούντρικ (εξτρέμ), Μπρόγια (επιθετικός), Μπετινέλι (τερματοφύλακας), Σαλομπά (κεντρικός αμυντικός), Μπαντιασίλε (κεντρικός αμυντικός), Τσουκουεμέκα (κεντρικός μέσος).

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΕΛΣΙ – ΛΟΥΤΟΝ (22:00): Η Λούτον δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις την προηγούμενη εβδομάδα, μιας και το παιχνίδι με την Μπέρνλι είχε αναβληθεί από την αρχή. Το είχε αιτηθεί η ίδια η ομάδα γιατί ακόμη εκτελούνται εργασίες στο γήπεδό της. Πάντως, στην πρεμιέρα, δεν είχε πάρει καλό βαθμό και είχε διασυρθεί με 4-1 από την εξαιρετική Μπράιτον. Λίγα πράγματα επιθετικά, δεν είχε πολλή ώρα την μπάλα στην κατοχή της και πραγματικά κινδύνευσε με πολύ μεγαλύτερο διασυρμό από μία ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Το μοναδικό τέρμα της σημείωσε ο Μόρις με πέναλτι στο 81’. Έδειξε, πάντως, ότι θα χρειαστεί σημαντική ενίσχυση για να μπορέσει να τα καταφέρει. Μπιουρκ (κεντρικός αμυντικός), Κλαρκ (κεντρικός μέσος) και Ποτς (αριστερό μπακ) δίνονται εκτός για το παιχνίδι με τους «μπλε».

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30): Κατάφερε και έμεινε όρθια στο «Ροσαλέδα» απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Είχε μια καλή εικόνα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δικαιώθηκε έστω και στο φινάλε με το τελικό 1-1 που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Σε ένα ματς που η ομάδα του Βίγκο είχε δοκάρι στο 10', με τους Βάσκους να προηγούνται στο 22' με τον Μπαρενετσέα και να έχουν κι εκείνοι δοκάρι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Πήρε τα ηνία η Θέλτα στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε, είχε ευκαιρίες και στο 94' βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Μινγκέθα μετά από κόρνερ. Με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο ελπίζει σε μια καλύτερη σεζόν από την περσινή. Απέναντι στη Ρεάλ δε θα έχει τον εξτρέμ Κάρλες Πέρεθ, τον επιθετικό Πασιένσα, ενώ αποχώρησε για τη Σαουδική Αραβία ο Γκάμπρι Βέιγκα.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30): Έτοιμη για τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας ματς η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα, μετράει δύο στα δύο έως τώρα, ενώ ανάλογα είχε ξεκινήσει και πέρσι. Με συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Πέρασε από την Αλμερία με το τελικό 3-1, παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό. Ο Μπέλιγχαμ στο 19' ισοφάρισε, ο ίδιος με γκολ στο 60' έκανε το 2-1 (τρία γκολ ήδη με τη φανέλα της Ρεάλ) και ο Βινίσιους στο 73' έγραψε το τελικό 3-1. Τέλος στο σήριαλ Εμπαπέ έβαλε ο Αντσελότι, ο οποίος είπε πως οι μεταγραφές τελείωσαν για την ομάδα του. Παραμένουν εκτός οι Κουρτουά και Μιλιτάο, όπως και οι Γκιουλέρ, Μεντί, Θεμπάγιος.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ