Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Προπονητής της Σ. Αραβίας ο Ρομπέρτο Μαντσίνι! (vid)
Κόσμος

ΕΠΙΣΗΜΟ: Προπονητής της Σ. Αραβίας ο Ρομπέρτο Μαντσίνι! (vid)

Περίπου ένα δεκαήμερο μετά την αποχώρησή του από την Εθνική Ιταλίας, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αναλαμβάνει τη Σαουδική Αραβία.

27.08.2023 | 22:13

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, αναλαμβάνει την ηγεσία της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, με συμβόλαιο που θα διαρκέσει μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά. Η συμφωνία προβλέπει αμοιβή περίπου 25-30 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Οι αξιωματούχοι από τη Σαουδική Αραβία αναφέρουν ότι οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξαν από τον περασμένο Ιούνιο. Υπάρχει πίεση από τη μεριά των Σαουδάραβων για να ολοκληρωθεί γρήγορα η συμφωνία, προκειμένου να έχουν τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της ομάδας εγκαίρως για τον φιλικό αγώνα με την Κόστα Ρίκα στις 8 Σεπτεμβρίου, που θα διεξαχθεί στο Νιούκαστλ.

Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο, ακολουθούν τα ασιατικά προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, που είναι ο σημαντικός στόχος της εθνικής ομάδας. Έπειτα, τον Ιανουάριο, ακολουθεί το Κύπελλο Ασίας, όπου οι Σαουδάραβες έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο τρεις φορές στο παρελθόν, τελευταία το 1996.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version