Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γουέστ Χαμ: Επίσημη η… σφυριά με Κούντους! (pics, vid)
Premier League

Γουέστ Χαμ: Επίσημη η… σφυριά με Κούντους! (pics, vid)

Μετά την αποχώρηση του Ντέκλαν Ράις, η Γουέστ Χαμ έχει φορτσάρει στις μεταγραφές ανακοινώνοντας και τον Κούντους.

27.08.2023 | 21:32

Την τέταρτη μεταγραφή της για το φετινό καλοκαίρι, αλλά και ακριβότερη αυτών, ανακοίνωσε η Γουέστ Χαμ. Ο Μοχάμεντ Κούντους θα ενταχθεί στο ρόστερ των «σφυριών» αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, λίγο μετά τη συμφωνία του αγγλικού κλαμπ με τον Άγιαξ. Θα κοστίσει 38 εκατομμύρια λίρες συν μπόνους, ερχόμενος να προστεθεί στα προηγούμενα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, τους Έντσον Άλβαρες, Τζέιμς Γουόρντ-Πράους και Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Ο Γκανέζος επιθετικογενής χαφ είναι από τα πιο hot oνόματα τον τελευταίο καιρό. Αποτελώντας ένα ακόμα προϊόν του Άγιαξ που έχει εξαργυρώσει τις καλές του εμφανίσεις παίρνοντας μεταγραφή. Μάλιστα, ο Κούντους έχει ήδη πετύχει 4 γκολ σε δύο παιχνίδια του Άγιαξ φέτος, ενώ συνολικά με τον ολλανδικό σύλλογο μετράει 87 συμμετοχές, 27 γκολ και 12 ασίστ την τελευταία τριετία.

Ο 23χρονος άσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο και κάτοχο του Europa Conference League. Eνώ η αξία της μεταγραφής του έφτασε τα 46 εκατομμύρια ευρώ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version