ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 30/8)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 30/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΡΑΚΟΒ (22:00): Μια ανάσα από την back-to-back παρουσία της σε ομίλους του Champions League απέχει πλέον η Κοπεγχάγη. Η πρωταθλήτρια Δανίας νίκησε 1-0 στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Σοσνόβιετς (ουδέτερο γήπεδο) και πλέον έχει τον πρώτο λόγο. Μια νίκη, που ήρθε με πολύ ζόρι και χάρη στο αυτογκόλ του Ρακόβιταν μόλις στο 9’. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Γιάκομπ Νέεστρουπ δεν έφτασαν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά, χάρη στην εμπειρία τους, αλλά και τις σωτήριες επεμβάσεις του Γκραμπάρα, κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πολωνός τερματοφύλακας δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι ένα δίκαιο σκορ στο δεύτερο 45άλεπτο θα ήταν το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Στο πρωτάθλημα της χώρας, μετά από πέντε διαδοχικές νίκες στο ξεκίνημα, γνώρισε την πρώτη ήττα με «θύτη» τη Σίλκεμποργκ, από την οποία έχασε 3-1 εντός έδρας. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει στην κορυφή με 15β. και συγκάτοικο τη Νόρτζελαντ. Αγωνιστικά, μακροχρόνια τραυματίας είναι ο Κοτσολάβα (αμυντικός), ενώ ερωτηματικό υπάρχει με τον νεοαποκτηθέντα Αχούρι (μεσοεπιθετικός).

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΡΑΚΟΒ (22:00): Στα play offs έμελλε να γνωρίσει η Ράκοβ την πρώτη(!) ήττα στα προκριματικά της διοργάνωσης. Η πολωνική ομάδα έχασε 1-0 από την Κοπεγχάγη και πλέον καλείται να κάνει υπέρβαση, αν θέλει να πάρει την πρόκριση. Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρει, έχει γράψει ιστορία, αφού για πρώτη φορά θα βρεθεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι άξιζε κάτι καλύτερο στο πρώτο ματς. Έμεινε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Ρακόβιταν στο 9’, της ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Παπανικολάου στο 40’ ως οφσάιντ και στο δεύτερο ημίχρονο έχασε πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Είτε λόγω ατυχίας, είτε λόγω του αντίπαλου τερματοφύλακα, το γκολ για την ομάδα του Ντέιβιντ Σβάργκα δεν ήρθε ποτέ. Σε αντίθεση με την αντίπαλό της, η ίδια δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο (αναβλήθηκε για τις 27/9 η αναμέτρηση με τη Λεχ Πόζναν), προκειμένου να είναι ξεκούραστη στη ρεβάνς. Σε 4 αγώνες, έχει απολογισμό δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Αγωνιστικά, σταθερά εκτός παραμένουν οι Γκρισκιέβιτς (μπακ) και Λόπεθ (φορ), αλλά πιθανότατα επιστρέφει ο Σβάρνας (αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (22:00): Πήγε στη Σκωτία με σκοπό τη νίκη που θα της έδινε το απόλυτο προβάδισμα πρόκρισης για τον επαναληπτικό, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς το τελικό 2-2 μάλλον την αφήνει ικανοποιημένη. Γιατί βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες. Ο Σίμα στην εκπνοή του ημιχρόνου έδωσε προβάδισμα στους Σκωτσέζους, ο Σανγκαρέ ισοφάρισε για την Αϊντχόφεν. Νέο προβάδισμα με τον Ματόντο για τη Ρέιντζερς στο 76', αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λουκ ντε Γιονγκ έγραψε το τελικό 2-2. Δίκαιο το αποτέλεσμα ή καλύτερα θα ήταν άδικο για την PSV να έφευγε με ήττα από το Άιμπροξ. Πέντε νίκες και μια ισοπαλία, αυτή του πρώτου αγώνα με τη Ρέιντζερς, μετρά στο ξεκίνημα της σεζόν η Αϊντχόφεν.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (22:00): Η αλήθεια είναι πως αν δούμε την ομάδα που έχει να αντιμετωπίσει, που είναι ίσως η καλύτερη των προκριματικών, η Ρέιντζερς μάλλον ικανοποιημένη είναι με το 2-2 του πρώτου αγώνα. Και με το γεγονός ότι μένει ζωντανή στην πρόκριση και πάει για την έκπληξη στην Ολλανδία. Βελτιωμένη σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια της Σεζόν, κέρδισε άνετα εκτός έδρας τη Ρος Κάουντι με 2-0 στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο. Για να τα καταφέρει πάντως μέσα στην Ολλανδία θα πρέπει να διορθώσει πολλά στην άμυνά της. Αυτό είναι το πρόβλημα που εντοπίζεται στη συνολική της παρουσία έως τώρα. Δέχεται εύκολα φάσεις από τους αντιπάλους της και αυτό της στοιχίζει. Το θετικό είναι ότι πηγαίνει χωρίς σοβαρές απουσίες για να τα παίξει όλα για όλα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ