ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 1/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 1/9).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 1/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΟΜΑ – ΜΙΛΑΝ (21:45): Στους ρυθμούς του Ρομέλου Λουκάκου κινούνται άπαντες στον οργανισμό της Ρόμα. Η συγκεκριμένη μεταγραφή έχει προκαλέσει ντελίριο στους τιφόζι των «τζιαλορόσι» και μάλιστα 5.000 από αυτούς βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή κατά την άφιξή του το απόγευμα της Τρίτης (29/8). Μάλιστα, η παρουσίασή του θα γίνει στο “Ολίμπικο” λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τη Μίλαν. Και κάπως έτσι, θα καλυφθεί με τον καλύτερο τρόπο το κενό στη γραμμή κρούσης, αφού ο Έιμπραχαμ θα λείψει για πολλούς μήνες λόγω τραυματισμού. Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει κάνει κάκιστη εκκίνησης και ψάχνει να κάνει μια νέα αρχή. Στην πρεμιέρα παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Σαλερνιτάνα και την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Βερόνα. Δέχθηκε και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μείωσε στο 56’ με τον Αουάρ, αλλά, παρά την πίεση που άσκησε μέχρι το φινάλε, δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή. Πλην του Έιμπραχαμ (φορ), τραυματίες είναι οι Κουμπούλα (αμυντικός) και Σάντσες (μέσος).

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΟΜΑ – ΜΙΛΑΝ (21:45): Μια σπουδαία προσθήκη προσπάθησε να κάνει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και η Μίλαν, αλλά, η δική της προσπάθεια έπεσε στο κενό. Οι «ροσονέρι» έφτασαν σε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του Μεχντί Ταρέμι, αλλά, η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε, καθώς δεν τα βρήκαν στο οικονομικό με τον Ιρανό φορ. Από την άλλη, παραχωρήθηκε στη Μπολόνια με τη μορφή δανεισμού ο Βέλγος εξτρέμ, Αλέξις Σαλεμάκερς. Σε αντίθεση με την αντίπαλό της, η ομάδα του Μιλάνου ξεκίνησε εντυπωσιακά, προσφέροντας μάλιστα και θέαμα. Στην πρεμιέρα πέρασε από την έδρα της Μπολόνια με 2-0 και στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, έδωσε μια πολύ ωραία παράσταση μπροστά στο κοινό της. Η Τορίνο αποδείχθηκε εύκολη λεία και το τελικό 4-1 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα. Δύο γκολ με πέναλτι πέτυχε ο Ζιρού (43’ και 65’) και από ένα σημείωσαν οι Πούλισικ (33’) και Ερναντές (45’). Εκτός πλάνων ο Μπενασέρ (μέσος), ο οποίος θα επιστρέψει στο τέλος του έτους.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΟΥΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (22:00): Η Λούτον έγινε… παιχνίδι στις ορέξεις της Τσέλσι, από την οποία ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας. Ελάχιστα πράγματα μπόρεσε να κάνει μπροστά, την ώρα που πίσω είχε πολλά θέματα, μιας και δέχτηκε πολλή πίεση. Και δεν άντεξε. Στην πρεμιέρα είχε χάσει και πάλι εκτός έδρας με 4-1 από την Μπράιτον, όπου κι εκεί δέχτηκε μεγάλη πίεση. Προφανώς και έχει δρόμο μπροστά, ωστόσο εκτιμάται πως αν δεν ενισχυθεί σημαντικά και ποιοτικά, αυτός ο δρόμος θα είναι πολύ ζόρικος. Επίσης, προ ημερών, για τον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας, νίκησε εντός έδρας 3-2 την Τζίλιγχαμ, ομάδα της League Two, δηλαδή τρεις κατηγορίες παρακάτω. Δεν ενθουσίασε με την εικόνα της, αλλά έκανε τη δουλειά της. Δίνονται εκτός Όσο (κεντρικός αμυντικός), Κλαρκ (μέσος) και Ποτς (αριστερό μπακ).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΟΥΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (22:00): Η Γουέστ Χαμ έκανε την… έκπληξη και νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Μπράιτον, εκμεταλλευόμενη τις στιγμές της. Ο Γουόρντ-Πράουζ στο 19’ με κοντινή προβολή, ο Μπόουεν στο 58’ με υπέροχο κοντρόλ και πλασέ με το εξωτερικό και ο Αντόνιο στο 63’ με υπέροχη προσποίηση και τελείωμα, έκαναν το 3-0 για τα «σφυριά», την ώρα που η Μπράιτον έχανε τις αντίστοιχα καλές δικές της στιγμές. Άντεξε στην πίεση η ομάδα του Μόγες και νίκησε με το ίδιο σκορ (3-1) που είχε κερδίσει και την Τσέλσι την περασμένη αγωνιστική. Θυμίζουμε, στην πρεμιέρα της είχε μείνει στο 1-1 με την Μπόρνμουθ εκτός έδρας. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα, διαθέσιμος και ο νεοαποκτηθείς, Κουντούς, ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε προ ημερών από τον Άγιαξ με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Δεν δείχνει σοβαρό το πρόβλημα του Σούτσεκ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ