ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
Κατά πατέρα κατά γιο: Ανανέωσε με τα τσικό της Ρεάλ ο Μαρσέλο τζούνιορ
Κεφαλιά «όνειρο» και προβάδισμα για Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ!
Νάπολι: Οι δύο «Μπλαουγκράνα» που θέλει για να δώσει τον Κβαρατσχέλια!
O Πάλμερ θα μείνει στην ιστορία για το γκολ που έχασε! (vid)
Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Γάλλο «βράχο» της Παρί
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι επίσημες ενδεκάδες του ημιτελικού!
Αυτά τα ματς είχε ποντάρει ο Τονάλι και πήγε το μεγαλύτερο ταμείο στην καριέρα του!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
«Το καλύτερο μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο είναι η Άρσεναλ»
Νιούκαστλ: Τότε επιστρέφει ο Τονάλι!
Ο Σαλάχ είναι πιο ξενερωμένος από ποτέ με τη Λίβερπουλ και αυτό… φαίνεται! (pic)
Ο Τεν Χαγκ βλέπει σαν… λουκούμι τον Σάντσο, μετά την τελευταία του εμφάνιση!
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο Κέιν έφυγε, αλλά η Τότεναμ θριαμβεύει με Σον να κάνει χαλασμό! (vid)

Η Τότεναμ έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπέρνλι, όμως, οι Λονδρέζοι στο τέλος επικράτησαν με 5-2!

Ο Κέιν έφυγε, αλλά η Τότεναμ θριαμβεύει με Σον να κάνει χαλασμό! (vid)

Τότεναμ για όλα τα γούστα και όλα τα… κόλπα από τον Άγγελο Ποστέκογλου. Οι Λονδρέζοι σε ακόμη ένα παιχνίδι τους στην Premier League έδειξαν ότι φέτος, παρά την απουσία του Χάρι Κέιν, μπορούν να συνδυάσουν το θέαμα με το αποτέλεσμα. Έτσι, δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν με σκορ 5-2 στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Μπέρνλι στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Σον. Ο Νοτιοκορεάτης έκανε τη διαφορά, αφού σημείωσε τα τρία από τα πέντε γκολ της ομάδας του, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε εκείνη να πάρει το σπουδαίο «διπλό».

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τους γηπεδούχους. Πριν καν συμπληρωθούν πέντε λεπτά οι φίλοι της Μπέρνλι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να πανηγυρίσουν το πρώτο τέρμα της ομάδας τους. Αυτό σημειώθηκε από τον Φόστερ στο 4′ και οι Λονδρέζοι χρειάστηκαν λίγο χρόνο μέχρι να πατήσουν και πάλι στα πόδια τους. Για καλή τους τύχη η απάντηση δεν άργησε να έρθει από εκείνους.

Το 1-1 για τους φιλοξενούμενους έγινε από τον Σον στο 16′. Το παιχνίδι όσο περνούσαν τα λεπτά έπαιρνε μία όμορφη τροπή. Μία άγρια ομορφιά. Η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω και ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός. Αυτό ευνόησε την Τότεναμ που έκανε το 2-1 με τον Ρομέρο στις καθυστερήσεις. Στο καλύτερο χρονικό σημείο που θα μπορούσαν οι παίκτες του Ποστέκογλου να σημειώσουν το γκολ που τους έβαλε σε θέση οδηγού.

Η Τότεναμ από εκείνο το σημείο και έπειτα δεν κοίταξε ξανά πίσω. Και σε αυτό βοήθησε ο Σον που την πήρε από το… χεράκι. Το 3-1 έγινε από τον Μάντισον στο 54′ με τον Ασιάτη σούπερ σταρ να αναλαμβάνει δράση λίγο αργότερα και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-1 στο 63′. Το κερασάκι μπήκε από τον ίδιο παίκτη στο 66′ με τον Νοτιοκορεάτη να φτάνει τα τρία γκολ στην αναμέτρηση και να δείχνει με πράξεις και όχι με λόγια ότι  μπορεί να γίνει ο επόμενος ηγέτης της Τότεναμ, ειδικά τώρα που αποχώρησε ο Κέιν για την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπέρνλι βγήκε -θέλοντας και μη μπροστά- με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά γενικότερα να ρίχνουν αρκετά τον ρυθμό τους. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Μπράουνχιλ στο 94′.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ