ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Τελ-ος τα ξόρκια! Η Μπάγερν νίκησε τη Γκλάντμπαχ μετά από δέκα χρόνια! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου έδειξε ποιότητα και χαρακτήρα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Γκλάντμπαχ, επικρατώντας με ανατροπή και σκορ 2-1.

Τελ-ος τα ξόρκια! Η Μπάγερν νίκησε τη Γκλάντμπαχ μετά από δέκα χρόνια! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου εδώ και τόσα χρόνια κάνει… πλάκα στη Γερμανία, αφού σηκώνει το ένα πρωτάθλημα, μετά το άλλο. Ωστόσο, οι Βαυαροί δεν μπορούσαν με κανέναν τρόπο να νικήσουν τη Γκλάντμπαχ στην έδρα της! Αλλά αυτό το σερί, μετά από δέκα χρόνια έσπασε και… μηδένισε πλέον.

Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ επικράτησαν εκτός έδρας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, των «πουλαριών» με σκορ 2-1 και αφού πρώτα βρέθηκαν να χάνουν με 1-0! Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο νεαρός στράικερ, Χένρι Τελ, ο οποίος με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε την ιστορική νίκη στην ομάδα του.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τόσο η Γκλάντμπαχ, όσο και η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησαν το μεταξύ τους παιχνίδι, όντας λίγο προσεκτικές και αρκετά μουδιασμένες. Όμως, όσο περνούσε η ώρα το ματς έβρισκε σιγά- σιγά ρυθμό αν και αυτό δεν ήταν τόσο εύκολο. Από τη μία ήταν τα πολλά λάθη που γινόντουσαν και από τις δύο πλευρές. Και από την άλλη τα φάουλ που έκοβαν μερικές επιθέσεις.

Το παιχνίδι έδειχνε ότι θα είναι κλειστό και ότι οι στημένες φάσεις θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα που θα τις εκμεταλλευόταν καλύτερα. Έτσι, το 1-0 έγινε από τους γηπεδούχους στο 30′. Η Γκλάντμπαχ κέρδισε κόρνερ από τα δεξιά, ο Γουέμπερ πήρε την πρώτη κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στο κεφάλι του Ιτακούρα. Και αυτός με όμορφη κεφαλιά «κρέμασε» τον Ουρλάιχ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Μπάγερν Μονάχου από εκείνο το σημείο και έπειτα κατάλαβε ότι έπρεπε να ανεβάσει ρυθμούς αν ήθελε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από μία έδρα που μόνο εύκολη δεν είναι για εκείνη. Οι παίκτες του Τούχελ έφεραν το ματς στα ίσα στο 58′ όταν ο Σανέ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την μπαλιά του Κίμιχ με τον Γερμανό εξτρέμ να κάνει ένα δύσκολο τελείωμα για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και κέρδισαν περισσότερα μέτρα μέσα στο γήπεδο. Η Μπάγερν Μονάχου πίεζε και για δεύτερο γκολ, όπου τελικά ήρθε στο 87′ από τον Τελ όταν ο νεαρός στράικερ πήδηξε πιο ψηλά από κάθε άλλο παίκτη με και ωραία κεφαλιά έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Και αυτό το τέρμα των πρωταθλητών Γερμανίας είχε την… υπογραφή του Τζόσουα Κίμιχ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ