ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 3/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 3/9).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 3/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (19:30): Σε… παράκρουση βρίσκονται οι «τιφόζι» της Ίντερ, στους οποίους απονέμεται ο τίτλος αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας. Κι αυτό γιατί οι 43.000 αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία της Serie A. Είναι τέτοια η τρέλα τους για την ομάδα, καθώς μετά το sold out της πρεμιέρας με τη Μόνζα, εξάντλησαν τα εισιτήρια και του σημερινού αγώνα με τη Φιορεντίνα, αλλά και του ντέρμπι που ακολουθεί (16/9) με τη συμπολίτισσα Μίλαν, μετά τη διακοπή. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε από τη Σαρδηνία, επικρατώντας με 2-0 της Κάλιαρι. Οι «νερατζούρι» καθάρισαν το παιχνίδι σε ένα δεκάλεπτο, με τον Ντούμφρις να ανοίγει το σκορ στο 21’ και τον Μαρτίνες να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 30’. Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου απέκτησε τον αμυντικό Παβάρ από τη Μπάγερν Μονάχου και τον μέσο Κλάασεν από τον Άγιαξ. Ο Ατσέρμπι (στόπερ) συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και θα απουσιάσει για ένα ακόμη παιχνίδι.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (19:30): Παρούσα στους ομίλους του Europa Conference League θα είναι και φέτος η Φιορεντίνα. Η φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης έκανε τα εύκολα-δύσκολα, αφού ηττήθηκε 1-0 από τη Ραπίντ στη Βιέννη και στη ρεβάνς της Πέμπτης (31/8) χρειάστηκε ένα πέναλτι-γκολ του Γκονζάλες στο 90’ για να πάρει τη νίκη με 2-0 και μαζί την πρόκριση. Ο ίδιος παίκτης είχε ανοίξει το σκορ στο 59’. Στο πρωτάθλημα, μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα και τη νίκη με 4-1 στη Γένοβα επί της Τζένοα, την προσγείωσε απότομα η Λέτσε στη Φλωρεντία. Η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 3’ με τον Γκονζάλες, ενώ στο 25’ ο Ντάνκαν έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στους «βιόλα». Προφανώς, θεώρησαν ότι το ματς τελείωσε και το πλήρωσαν, αφού είδαν την αντίπαλό τους αρχικά να μειώνει στο 49’ και στη συνέχεια να ισοφαρίζει στο 76’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Τραυματίες οι Καστροβίλι (μέσος), Μπάρακ (επιτελικός μέσος), Ινφαντίνο (μέσος) και Ικονέ (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ (20:00): Σε πολύ καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός για τα δεδομένα της εποχής. Παρά τις σαρωτικές αλλαγές του καλοκαιριού στο ρόστερ και τη συνολική λειτουργία της ομάδας, οι Πειραιώτες κάνουν ένα ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν. Με πέντε νίκες καθώς και μια ισοπαλία στα έξι πρώτα επίσημα, σφράγισαν την είσοδο τους στους ομίλους του Europa League και έκαναν το 2/2 στο πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα επικράτησαν άνετα 3-0 και στη ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι, ενώ οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ καλά κρατούν. Ο Μπουχαλάκης έφυγε για τη Χέρτα, ο Σολμπάκεν ήρθε από τη Ρόμα. Ο Μαρτίνεθ σετάρει τους ρόλους και το ροτέισον βγαίνει δίχως ιδιαίτερο κόπο για την ώρα, καθώς ο βαθμός ετοιμότητας είναι υψηλός σε αυτό το διάστημα. Στόχος του Ολυμπιακού η επιστροφή στην κορυφή εντός συνόρων και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ (20:00): Σχεδόν ιδανικό το ξεκίνημα της Λαμίας στη Stoiximan Super League. Στην πρεμιέρα έφτασε μια ανάσα από το τρίποντο στο Πανθεσσαλικό, εντούτοις έμεινε στο 2-2 με τον Βόλο καθώς «λύγισε» στο 90′. Ακολούθως ωστόσο επικράτησε 1-0 του Άρη, παρά το γεγονός πως ολοκλήρωσε το ματς μόλις με 29% κατοχή μπάλας! Έπαιξε πολύ οργανωμένα πίσω από τη μπάλα, καθώς κράτησε τους κινδυνούς μακριά από την εστία της με σωστή τακτική. Σημαντικό το μερίδιο του Βόκολου, τόσο στην περσινή πορεία σωτηρίας, όσο και στο γεγονός αλλαγής της συμπεριφοράς στο χορτάρι. Βασικός στόχος και φέτος η παραμονή, ωστόσο η Λαμία δείχνει ικανή να μην μπει σε σοβαρές περιπέτειες.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ