ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Διπλό με… χίλια ζόρια η Μπαρτσελόνα στη Παμπλόνα (vid)

Η Μπαρτσελόνα βρήκε τον τρόπο και κατάφερε να φύγει με «τρίποντο»... χρυσάφι από την έδρα της Οσασούνα (2-1).

Διπλό με… χίλια ζόρια η Μπαρτσελόνα στη Παμπλόνα (vid)

Η Οσασούνα κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα. Την κόντραρε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατά διαστήματα ήταν και καλύτερη. Παρόλα αυτά οι Καταλανοί με τα γκολ των Κουντέ και Λεβαντόφσκι κατάφεραν να αποδράσουν με το «διπλό» από την Παμπλόνα και να κατακτήσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Ο Άβιλα έκανε το 1-1, έβαλε δύσκολα στους «μπλαουγκράνα» όμως ήρθε στο 85′ το πέναλτι του Λεβαντόφσκι – φάση που σηκώνει συζήτηση – να χαρίσει το «τρίποντο» στην ομάδα του Τσάβι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το ματς

4η στροφή του ισπανικού πρωταθλήματος και η Μπαρτσελόνα επισκέφθηκε τη πάντα δύσκολη έδρα της Οσασούνα. Η Παμπλόνα περίμενε πως και πως τους Καταλανούς. Η Οσασούνα τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται όλο και καλύτερη στη La Liga. Μια ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της που μπορεί να κοντράρει όλες τις μεγάλες δυνάμεις του ισπανικού ποδοσφαίρου. Έτσι κι απόψε, η Μπαρτσελόνα γνώριζε εξαρχής πως είχε πολύ δύσκολο έργο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Καταλανοί προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα. Να έχουν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους και να ψάχνουν με αξιώσεις το γκολ. Η Οσασούνα όμως έκλεινε σωστά τους χώρους και δεν επέτρεπε ουσιαστικά στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του σε επικίνδυνες ζώνες. Μία φορά έχασαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα στο πρώτο μέρος και το πλήρωσαν. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κουντέ πήρε τη κεφαλιά μετά από κόρνερ και την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στη φάση για επιθετικό φάουλ όμως ο διαιτητής δεν άλλαξε την απόφαση.

Στο δεύτερο μέρος η Οσασούνα παρουσιάστηκε πιο επικίνδυνη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση δημιουργώντας καλές στιγμές στα καρέ του Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός και στο πρώτο μέρος είχε τις επεμβάσεις του αλλά και στο δεύτερο. Στο 75′ όμως το σουτ του Άμβιλα ήταν αδύνατο να βρει απάντηση από τον Τερ Στέγκεν. Εκπληκτικό σουτ και πανέμορφο γκολ για την Οσασούνα.

Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι εν τέλει έγινε στο 84′. Ο Λεβαντόφσκι έγινε κάτοχος της μπάλας στην μεγάλη περιοχή της Οσασούνα και ανατράπηκε από τον Κατένια και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Μια φάση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους. Ο διαιτήτης την εξέτασε ξανά μέσω του VAR και απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον στόπερ της Οσασούνα. Ο Λεβαντόφκσι ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας με αυτόν τον τρόπο το τελικό 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ