ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γκρίνγουντ μπορεί να επιστρέψει και φέτος στην Γιουνάιτεντ!

Ο Μέισον Γκρίνγουντ φαίνεται πως μπορεί να επιστρέψει και φέτος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν δεν μείνει ικανοποιημένη η Χετάφε.

Ο Γκρίνγουντ μπορεί να επιστρέψει και φέτος στην Γιουνάιτεντ!

Ο Μέισον Γκρίγνουντ εντάχθηκε στην Χετάφε με την μορφή δανεισμού για όλη τη διάρκεια της σεζόν, την ημέρα που έληγε η περίοδος των μεταγραφών, μετά από ανακοίνωση του συλλόγου τον προηγούμενο μήνα ότι είχαν συμφωνήσει με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει. Μια ανακοίνωση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνοντας τη μετακίνησή του έλεγε: «Ο Μέισον Γκρίνγουντ υπέγραψε για την ομάδα της La Liga, Χετάφε, με δανεισμό για όλη τη σεζόν, υπό όρους διεθνούς αποδοχής. Η μετακίνηση επιτρέπει στον Γκρίνγουντ να ξεκινήσει να ξαναχτίσει την καριέρα του μακριά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να προσφέρει την υποστήριξή του στον Μέισον και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ωστόσο, ο δανεισμός του Γκρίνγουντ στην ισπανική ομάδα ενδέχεται να τερματιστεί νωρίτερα τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το «Athletic», που αναφέρει ότι η Χετάφε μπορεί να ενεργοποιήσει μια ρήτρα λύσης. Η ρήτρα λύσης θα επιτρέψει στον ισπανικό σύλλογο να επιστρέψει τον Γκρίνγουντ στο Ολντ Τράφορντ αν δεν ήταν ικανοποιημένη με την πορεία του. Γιουνάιτεντ

Η Χετάφε αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τον Γκρίνγουντ

Αργότερα, αναφέρθηκε ότι ο Γκρίνγουντ προσφέρθηκε σε όλων των ειδών τις ευρωπαϊκές ομάδες, μαζί με την ομάδα της Premier League, Μπρέντφορντ, που αρνήθηκε την ευκαιρία. Ο προπονητής της Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλάς, υπερασπίστηκε την απόφαση του συλλόγου να υπογράψει τον παίκτη, αλλά παραδέχτηκε ότι είναι μια “ευαίσθητη κατάσταση”. Χαρακτηριστικά είπε «Είναι μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση για να τριβικαλίσουμε αυτό το θέμα. Όλοι γνωρίζουν τι συνέβη και πάρθηκαν τα κατάλληλα μέτρα. Όλοι γνωρίζουν πώς τελείωσε, με μια μη-καταδικαστική ποινή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλού επιπέδου και έρχεται στη Χετάφε με τεράστιο ενθουσιασμό».

Διαβάστε επίσης: Σάντσο εναντίον Τεν Χαγκ: «Για όλα εγώ σου φταίω! Ψέματα όλα όσα λέτε για μένα»

Ο 59χρονος πρόσθεσε: «Έχω ήδη σχολιάσει ό,τι είχα να σχολιάσω. Μπορώ να μιλήσω μόνο σε επίπεδο ποδοσφαίρου. Όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητες που έχει. Είναι ακόμα πολύ νέος, είναι μόλις 21 ετών, και μπορούμε να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί σε αυτήν την κατάσταση. Είναι μια διαφορετική λίγκα, αλλά λόγω της δυναμικής που έχει, είμαι βέβαιος ότι αν φτάσει σωματικά σε καλό επίπεδο, θα τα καταφέρει. Είμαι πεπεισμένος γι’ αυτόν, λόγω της νεανικής του ηλικίας και επειδή έχουμε ενημερωθεί ότι θέλει φυσικά να ανακτήσει το επαγγελματικό του καθεστώς και η Χετάφε μπορεί να τον βοηθήσει σε αυτό».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ