ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Μπουφόν: «Θα τα δώσω όλα για την Ιταλία – Έχω υπέροχες αναμνήσεις με Βιάλι»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ανδρικής ομάδας της εθνικής Ιταλίας.

Μπουφόν: «Θα τα δώσω όλα για την Ιταλία – Έχω υπέροχες αναμνήσεις με Βιάλι»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι με κάθε επισημότητα ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της εθνικής ομάδας της Ιταλίας. Δηλαδή το δεξί χέρι του νέου προπονητή της «Σκουάντρα Ατζούρα», Λουτσιάνο Σπαλέτι. Η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προχώρησε άμεσα στην αντικατάσταση του Ρομπέρτο Μαντσίνι φέρνοντας στον πάγκο της ομάδας την καλύτερη δυνατή λύση. Ο Μαντσίνι αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την εθνική Ιταλίας καταλήγοντας μετά από λίγες ημέρες στην εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Ιταλοί θα πορευτούν στη συνέχεια της προκριματικής φάσης του EURO 2024 με τους Σπαλέτι και Μπουφόν. Ένα δίδυμο που υπόσχεται σκληρή δουλειά, εξαιρετικό κλίμα και επιτυχίες στους συμπατριώτες τους. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παράγοντας της εθνικής ομάδας της πατρίδας του. Ο «Τζίτζι» αναφέρθηκε στην ποδοσφαιρική του καριέρα, στον αείμνηστο Τζιανλούκα Βιάλι και στην νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του.

Διάβασε επίσης: Έσκασε η… ρουκέτα από τον Φαν Χάαλ: «Προκαθορισμένο να πάρει ο Μέσι το Mundial»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουφόν

«Ευχαριστώ όλους όσοι με ήθελαν εδώ. Την ομοσπονδία και τον προπονητή. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Επιστρέφω σε ένα μέρος που, νομίζω, γνωρίζω αρκετά καλά. Ελπίζω να μπορώ να συνεισφέρω στη δυναμική που θα ζήσουμε στο μέλλον».

Για τον σπουδαίο Τζανλούκα Βιάλι: «Έχω υπέροχες αναμνήσεις από εκείνον. Η σχέση μας ήταν εξαιρετική εντός και εκτός γηπέδου. Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του ιστορία, οπότε θα ήταν λάθος να έρθουμε εδώ και να προσπαθήσουμε να αντιγράψουμε τον Βιάλι. Δεν θα ήμουν στο ύψος του καθήκοντος. Θα προσπαθήσω να είμαι ο εαυτός μου, αυτός είναι ο λόγος που πάντα με εκτιμούσαν».

Γιατί αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και όχι να παίξει ένα τελευταίο παιχνίδι προς τιμήν του: «Δεν μετανιώνω. Ακόμα σήμερα, λαμβάνω προτάσεις να παίξω ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι, αλλά όταν κλείνω ένα κεφάλαιο πρέπει να προχωρήσω και να σκεφτώ τι θα ακολουθήσει.

Ήταν ωραίο αλλά τώρα ξεκινά μια νέα περιπέτεια και ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι θα μου έδινε μόνο μια αίσθηση νοσταλγίας που δεν θέλω. Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να αποσυρθώ. Στην ηλικία μου, ήταν κάτι φυσικό να το σκεφτώ. Είχα προετοιμαστεί για να είμαι έτοιμος για τα playoffs της Serie B στο τέλος της σεζόν. Ήμουν σε πλήρη φόρμα, σωματικά και ψυχικά, αλλά τραυματίστηκα στην Κάλιαρι. Αυτό ήταν το σημάδι που έπρεπε να τα παρατήσω. Όταν ήμουν στα αποδυτήρια της Κάλιαρι, το είχα ήδη αποφασίσει».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ