ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 7/9)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 7/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (21:45): Με τρεις νίκες και μια ισοπαλία έως τώρα στα προκριματικά η Σλοβακία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από την Πορτογαλία, που είναι στο συν δύο. Εκτός από τα τέσσερα αυτά ματς που είναι αήττητη, είχε άλλα τρία σε προηγούμενα προκριματικά και για πρώτη φορά στην ιστορία της μετράει εφτά σερί παιχνίδια προκριματικών. Στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε με το «φτωχό» 1-0 του Λιχτενστάιν, σε ματς που θα μπορούσε το σκορ να είναι πολύ μεγαλύτερο. Ο Βάβρο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης που έφερε τη Σλοβακία στο 3-1-0 στον όμιλο. Και απέναντι στους Πορτογάλους παίζει για να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου. Δεν έχει προβλήματα η Σλοβακία.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (21:45): Φοβερή και τρομερή η Πορτογαλία στην έως τώρα παρουσία της στον όμιλο των προκριματικών. Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς για την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχει πετύχει 14 τέρματα και δεν έχει δεχτεί ούτε ένα. Και φυσικά είναι στην κορυφή με 12 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη Σλοβακία την οποία και αντιμετωπίζει εκτός έδρας. Απέναντι στην Ισλανδία επικράτησε εκτός έδρας με γκολ στο φινάλε. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που σημείωσε το μοναδικό γκολ στο 89' και έγραψε το τελικό 1-0. Στα τελευταία 19 παιχνίδια σε προκριματικά οι Ίβηρες έχουν μόλις μία ήττα, από την Ουκρανία με 2-1 εκτός έδρας τον Οκτώβριο του 2019.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΡΟΣ – ΣΚΩΤΙΑ (21:45): Η Κύπρος δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμη βαθμό στον όμιλο, έχοντας ήττες στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στα προκριματικά. Στα δύο ματς του Ιουνίου, έχασε πρώτα με 2-1 εντός από τη Γεωργία και ακολούθως με 3-1 από τη Νορβηγία, εκτός έδρας. Κάπως το πάλεψε κόντρα στους Γεωργιανούς, ισοφάρισε με πέναλτι του Πίττα στο 40’, αλλά δεν άντεξε ως το φινάλε, δέχτηκε δεύτερο γκολ και γνώρισε την ήττα. Συνολικά δεν έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο και μοιραία ηττήθηκε, όπως είχε χάσει και στην πρεμιέρα με 3-0 από την Σκωτία. Περιμένει περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του ο Τιμούρ Κετσπάγια. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα, Πίττας, Σωτηρίου, Κάστανος και Καρώ ενσωματώθηκαν στην αποστολή την Τρίτη και υπολογίζονται κανονικά.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΡΟΣ – ΣΚΩΤΙΑ (21:45): Η Σκωτία έχει κάνει ήδη καθοριστικό βήμα για την πρόκριση και φαντάζει απίθανο να τη χάσει. Έχει εκμεταλλευτεί την κακή εκκίνηση της Νορβηγίας και φιγουράρει πρώτη στον πρώτο όμιλο και με το απόλυτο σε 4 αγώνες (για πρώτη φορά στην ιστορία της)! Και, εντάξει, την πρώτη θέση μπορεί και να τη χάσει από την Ισπανία, για τη 2η, όμως, έχει τον πρώτο λόγο πλέον. Στο τελευταίο της παιχνίδι, νίκησε 2-0 τη Γεωργία και έκανε μεγάλο βήμα, με γκολ από τον ΜακΓκρέγκορ στο 6’ και από τον ΜακΤόμινεϊ στο 47’. Γενικά ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με 5 γκολ σε 4 αναμετρήσεις! Είχε προηγηθεί το τεράστιο διπλό με 2-1 επί της Νορβηγίας με ανατροπή στο τέλος (87’ Ντάικς, 89’ ΜακΛιν), το σπουδαίο 2-0 επί της Ισπανίας και το 3-0 επί της Κύπρου στην πρεμιέρα. Χτύπησε ο Άντερσον και έμεινε εκτός, όπως και ο Κέλι και έτσι κλήθηκε ο πορτιέρο της Ρέιντζερς, ΜακΚρόρι. Επιστρέφουν Άνταμς, ΜακΚένα και Πάτερσον.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ