ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά EURO2024

«Τραίνο» η Γαλλία και… 5Χ5 με άνεση – Γκολ και θέαμα στα προκριματικά!

Η Γαλλία πήρε ακόμη μία νίκη και συνεχίζει την τρομερή της πορεία, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια υπήρξαν πολλά γκολ και όμορφο θέαμα.

«Τραίνο» η Γαλλία και… 5Χ5 με άνεση – Γκολ και θέαμα στα προκριματικά!

Η Γαλλία φιλοξένησε την Ιρλανδία και συνέχισε την τρομερή της πορεία στα προκριματικά του Euro 2024. Η ομάδα του Ντεσάν ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην νίκη.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το σκορ άνοιξε ο Τσουαμενί στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο νεαρός αστέρας έκανε ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, από την πάσα του Μπαπέ, και δεν άφησε κανέναν περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 48΄ο Τουράμ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και «κλείδωσε» το τρίποντο. Έτσι, η Γαλλία έφτασε τους 15 πόντους, παίρνοντας την πέμπτη της νίκη σε αντίστοιχο αριθμό αγώνων. Γαλλία

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας

Τσεχία – Αλβανία 1-1

Η Τσεχία φιλοξένησε την Αλβανία, στο ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων του ομίλου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 56ο λεπτό με τον Τσέρνι αλλά δέκα λεπτά μετά ο Μπαϊράμι ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα. Έτσι, η Τσεχία είναι πρώτη με 8 βαθμούς και η Αλβανία δεύτερη με έναν πόντο λιγότερο.




Πολωνία – Νησιά Φερόε 2-0

Η Πολωνία δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη κόντρα στα Νησιά Φερόε. Το παιχνίδι μετατράπηκε σε… σόου του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης. Ο Πολωνός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 73ο λεπτό με πέναλτι και δέκα λεπτά μετά έκανε το τελικό 2-0.

Λιθουανία – Μαυροβούνιο 2-2

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες, σε ένα ματς με φινάλε-θρίλερ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 71΄με τον Παουλάουσκας. Ωστόσο, η χαρά τους κράτησε για επτά λεπτά, αφού στο 78′ ο Κριστόβιτς ισοφάρισε. Στο 89ο λεπτό, ο Σάβιτς ολοκλήρωσε την ανατροπή, αλλά τελικά ο Τσέρνιτς έκανε το τελικό 2-2 στο 90+4′ για την Λιθουανία.

Σερβία – Ουγγαρία 1-2

Η πρωτοπόρος του ομίλου κατάφερε να πάρει την νίκη, όντας η μόνη ομάδα που… κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Σερβία προηγήθηκε από το δέκατο λεπτό του ματς με το αυτογκόλ του Σαλάι. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι μέσα σε δύο λεπτά (34′, 36′) έκαναν την ανατροπή και πήραν τους τρεις πόντους με τα γκολ των Βάργκα και Ορμπάν.

Καζακστάν – Φινλανδία 0-1

Η Φινλανδία πήρε την τέταρτη νίκης της σε πέντε ματς και έμεινε στην κορυφή του ομίλου της. Η ομάδα του Καβέρνα κυριάρχησε στο παιχνίδι και τελικά κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους. Το μόνο γκολ του ματς σκόραρε ο Άντμαν στο 78ο λεπτό.

Δανία – Σαν Μαρίνο 4-0

Στον μεγαλύτερο… περίπατο της ημέρας, η Δανία πήρε μία πανεύκολη νίκη απέναντι στο Σαν Μαρίνο. Ο Χόιλμπεργκ άνοιξε το σκορ στο 26′ και ο Μέλε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μετά από δύο λεπτά. Ο Γουίντ στο 40ο λεπτό έκανε το 3-0 και το τελικό 4-0 πέτυχε ο Πούλσεν στο 90+3′, ενώ σημειώνεται πως ακυρώθηκε και γκολ του Χίλμαντ στο 79′.

Σλοβενία – Βόρεια Ιρλανδία 4-2

Η Σλοβενόα πήρε το προβάδισμα από πολύ νωρίς στο ματς, καθώς ο Σπόραρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το τρίτο λεπτό. Στο 7′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Πρινς, αλλά δέκα λεπτά μετά, το αυτογκόλ του Έβανς έδωσε πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 42′ ο Σέσκο έκανε το 3-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Έβανς μείωσε σε 3-2 (53′) και το τελικό 4-2 έκανε ο Σπόραρ στο 56ο λεπτό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ