ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 9/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 9/9).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 9/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ (19:00): Η Ουκρανία το παλεύει με όλες τις δυνάμεις της και για την ώρα τα πηγαίνει καλά. Βέβαια, και πάλι οι πιθανότητες για τη 2η θέση δεν είναι με το μέρος της, σε έναν όμιλο που υπάρχει και η Ιταλία (3 βαθμοί σε 2 αγώνες). Σε τρεις αγώνες ως τώρα, οι Ουκρανοί έχουν 6 βαθμούς. Ξεκίνησαν με την ήττα με 2-0 από την ανώτερη Αγγλία, σε ματς που έκαναν λίγα πράγματα. Ακολούθησε η επική ανατροπή με 3-2 (από 0-2) απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία και στο τελευταίο ματς κυριάρχησε σε αυτό το 2-0 επί της Μάλτας. Δεν έχει πολλές ελπίδες, μιας και πέρα από το ματς με τους Άγγλους, έχει και τα δύο με τους Ιταλούς. Για τις δυσκολίες που περνάει, πάντως, μια χαρά στέκεται. Τραυματίας ο Σόμπολ.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ (19:00): Η Αγγλία κάνει επίδειξη δύναμης στον (τρίτο) όμιλο ως τώρα, έχοντας 4/4 και 15-1 τέρματα. Τελευταίο παιχνίδι ήταν το επιβλητικό 7-0 επί της Βόρειας Μακεδονίας με το χατ τρικ του Σάκα (2 ο Κέιν, ένα ο Ράσφορντ, ένα ο Φίλιπς). Εννοείται ότι δεν δυσκολεύτηκε ούτε απέναντι στη Μάλτα, την οποία κέρδισε «σβηστά» με 4-0 εκτός έδρας, ενώ στον πρώτο αγώνα με τους Ουκρανούς σταμάτησε στο 2-0. Θυμίζουμε, τα μηνύματά της τα είχε στείλει από στην πρεμιέρα όταν είχε κερδίσει την Ιταλία, εκτός έδρας, με 2-1. Δύσκολα θα χάσει την πρωτιά, για την πρόκριση ούτε λόγος να γίνεται. Εκτός έχουν μείνει ο Τζέιμς, ο Μάουντ, ο Σο, ο Μινγκς και ο Στόουνς. Με δεδομένες τις δύο τελευταίες απουσίες, κλήθηκε ο Μαγκουάιρ. Διαθέσιμος ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, αλλά δεξιά, όπως και μπροστά, υπάρχει μπόλικη ποιότητα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ (21:45): Διασύρθηκε στην Αγγλία η Βόρεια Μακεδονία με 7-0, σε παιχνίδι που δεν έκανε το παραμικρό! Προφανώς και είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, αλλά δεν γίνεται να μην έχει κάνει ούτε σουτ! Οι μοναδικοί βαθμοί που έχει είναι από το 2-1 επί της Μάλτας στην πρεμιέρα της, με τα γκολ από Ελμάς (66’) και Τσουρλίνοφ (72’). Ενδιάμεσα, είχε παίξει με την Ουκρανία όπου είχαμε… λιποθυμία. Βλέπετε, προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με γκολ από Μπάρντι (31’ πέναλτι) και Ελμάς (39’), αλλά στο δεύτερο δεν… εμφανίστηκε στο γήπεδο και δέχτηκε τρία γκολ! Προφανώς και το έργο της είναι πολύ δύσκολο και απέναντι στους Ιταλούς που δεδομένα δεν ξεχνάνε το παιχνίδι που τους είχε αφήσει εκτός Μουντιάλ.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ (21:45): Η Ιταλία έρχεται από εξελίξεις και αναγκαστικές αλλαγές. Άλλωστε, δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την αποχώρηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι από την τεχνική ηγεσία, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να αναλαμβάνει τη θέση του. Και αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι. Όπως προαναφέραμε, η Ιταλία δεν (πρέπει να) ξεχνάει τον αγώνα με τη Βόρεια Μακεδονία που την είχε αφήσει εκτός Μουντιάλ. Ενάμισης χρόνος έχει περάσει από τότε με την εντός έδρας ήττα με 1-0 με το γκολ του Τραϊκόφσκι στο 92’, ένα αποτέλεσμα που έφερε αποκλεισμό και «πόνο». Στα τελευταία της παιχνίδια, τον περασμένο Ιούνιο, αποκλείστηκε από την Ισπανία στα ημιτελικά του Nations League και νίκησε την Ολλανδία 3-2 στον αγώνα για την 3η θέση. Όσον αφορά τα προκριματικά, στην πρεμιέρα της έχασε εντός έδρας 2-1 από την Αγγλία και στη συνέχεια νίκησε 2-0 τη Μάλτα εκτός, από το πρώτο ημίχρονο και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα. Πρόβλημα με Κιέζα και Πελεγκρίνι, δεν θα παίξουν ούτε με την Ουκρανία. Εκτός κλήσεων έμειναν ο Ζορζίνιο, ο Βεράτι, ο Μπεράρντι και ο Σκαμάκα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ