ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
O Κριστιάνο φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας και… έριξε το Internet! (vid)
Η Γιουνάιτεντ έριξε Special… άκυρο – «Δεν ασχολούμαστε»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Talent Show

Λαμίν Γιαμάλ: To wonderkid της Μπαρτσελόνα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!

Στον αστερισμό του Λαμίν Γιαμάλ κινούνται στην Μπαρτσελόνα. Ευχαριστώντας καθημερινά τον Θεό για αυτό το ταλέντο που έχουν στα χέρια τους!

Λαμίν Γιαμάλ: To wonderkid της Μπαρτσελόνα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, η Μπαρτσελόνα έχει πάντα προσελκύσει τα πιο φωτεινά αστέρια. Και μία νέα λαμπερή προοπτική προστέθηκε στη λίστα των μεγάλων ταλέντων της ομάδας: ο Λαμίν Γιαμάλ. Σε μία ηλικία όπου οι περισσότεροι παίκτες ακόμα χτίζουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα ή ακόμα τη σκέφτονται, ο 16χρονος έχει ήδη σπάσει αρκετά ρεκόρ και υπόσχεται να σπάσει περισσότερα στο μέλλον.

Ίσως το νεαρό της ηλικίας του να μην του επιτρέπει να διανοηθεί ακριβώς την κατάσταση. Όσα και να του λένε οι δικοί του άνθρωποι, οι συμπαίκτες του, ο Τσάβι, ο Λαπόρτα… Είναι έφηβος όπως και να το κάνουμε. Κάνει αυτό που ξέρει κι έχει μάθει από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, τη Μασία. Και φαίνεται να το πράττει εξαιρετικά αν δούμε τα ως τώρα πεπραγμένα του. Τα ρεκόρ που έχει καταρρίψει δεν είναι λίγα και το παιδί-θαύμα της Μπάρτσα είναι έτοιμο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να ανοίξει τα φτερά του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ρεκόρ που ο Γιαμάλ έχει σπάσει ήδη:

Νεότερος ποδοσφαιριστής στην πρώτη ομάδα: Ο Γιαμάλ κατέκτησε αυτό το ρεκόρ όταν πρωτοεμφανίστηκε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα πέρσι, στις 29 Απριλίου παίζοντας ως αλλαγή στο ματς πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μπέτις (4-0). Ενώ πριν ακόμα αποκτήσει θέση στην πρώτη ομάδα, κατέκτησε τον τίτλο του νεότερου παίκτη στην ομάδα της Μπαρτσελόνα Β.

Ο Γιαμάλ επίσης, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που κατέκτησε το πρωτάθλημα της La Liga, τη σεζόν που μας πέρασε. Ενώ φέτος έκανε νέο ρεκόρ όντας στη βασική ενδεκάδα, στο 2-0 με την Κάντιθ στις 20 Αυγούστου. Έτσι, έγινε ο νεότερος που μπαίνει στο βασικό σχήμα στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μια βδομάδα μετά από εκείνο το ματς, η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-3 τη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας. Εκεί ο Γιαμάλ με τις δυο ασίστ του αποτέλεσε τον νεότερο παίκτη που μοιράζει τελική πάσα σε αγώνα της La Liga από την αρχή του 21ου αιώνα.

Πέραν της Μπαρτσελόνα, ο Λαμίν Γιαμάλ εντυπωσίασε και στην εθνική Ισπανίας, γίνοντας ο πιο νέος παίκτης που αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα. Στο παιχνίδι με τη Γεωργία, ο νεαρός άσος πέτυχε διπλό ρεκόρ μάλιστα, σκοράροντας κιόλας. Γιαμάλ

Ρεκόρ που μπορεί να σπάσει σύντομα:

Βέβαια, σε λίγο καιρό δεν αποκλείεται να μιλάμε για νέα ρεκόρ. Όπως για παράδειγμα να γίνει ο νεότερος σκόρερ στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Αν το πράξει αυτό αυτόματα θα γίνει και ο πιο νέος σκόρερ στην ιστορία της La Liga! Και σε περίπτωση που φέτος βρει δίχτυα στο Champions League, θα γίνει ο νεότερος σκόρερ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Λαμίν Γιαμάλ αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις πιο λαμπρές προοπτικές στον κόσμο του ποδοσφαίρου και οι επιδόσεις του σπάνε ρεκόρ και συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν τους φίλους της Μπαρτσελόνα και όχι μόνο. Είναι αναμφίβολα ένα όνομα που αξίζει να παρακολουθούμε καθώς συνεχίζει την ανοδική του πορεία στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ