ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 10/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις για τον μεγάλο τελικό του Mundobasket και τον αγώνα της Εθνικής μας με το Γιβραλτάρ.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 10/9)

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ (15:40): Είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα της διοργάνωσης με επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Απέδειξε με την τεράστια νίκη κόντρα στις ΗΠΑ και την πρόκριση στον τελικό, πως το μετάλλιο στο περυσινό Ευρωμπάσκετ δεν ήταν… πυροτέχνημα. Καθοδηγούμενη από έναν εξαιρετικό προπονητή τον Γκόρντον Χέρμπερτ, αλλά και παικταράδες όπως οι δυο Βάγκνερ, ο Σρέντερ και οι Ομπστ, Τάις, Λο και Τίμαν είναι δικαιότατα στον τελικό. Διαθέτει περισσότερη αθλητικότητα από την Σερβία, όμως όχι και προσωπικότητα. Και αυτό ίσως παίξει μεγάλο ρόλο στο ματς που κρίνει το χρυσό μετάλλιο. Θα πρέπει να περιορίσει αμυντικά τους παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς και να βρει λύσεις για το μαρκάρισμα του Μιλουτίνοφ στην ρακέτα. Δύσκολα απέναντι σε μία τόσο καλή άμυνα θα φτάσει στον επιθετικό της μέσο όρο που είναι 94,4 πόντοι. Το ίδιο δύσκολα θα ξεπεράσει η διαφορά τους πέντε πόντους, ακόμα και αν επικρατήσει.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ (15:40): Είναι σε έναν ακόμα τελικό μεγάλης διοργάνωσης και ελάχιστοι το περίμεναν. Χωρίς Γιόκιτς, Μίτσιτς, Κάλινιτς αλλά και αρκετούς ακόμα, έχουν κάνει εξαιρετικό Μουντουμπάσκετ και πλέον ερίζουν για το χρυσό. Απέναντι στον Καναδά, η Σερβία ήταν εξαιρετική, μυαλωμένη και απολαυστική. Με τον ίδιο τρόπο θα προσπαθήσει να περιορίσει την αθλητικότητα των Γερμανών για να πάρει το τρόπαιο. Ο Μπογντάνοβιτς έχει πολλές βοήθειες στην περιφέρεια από τους Αβράμοβιτς, Γκούντουριτς και Στέφαν Γιόβιτς, οι Ντόμπριτς και Νίκολα Γιόβιτς κάνουν τρομερή δουλειά και ο Μιλουτίνοφ δεν έχει αντίπαλο κάτω από τα καλάθια.  Δεν έχουν τυχαία 97,7 πόντους μέσο όρο οι Σέρβοι, όμως σε αυτό που υπερτερούν των «πάντστερ» είναι η άμυνα. Δέχονται 76,2 ανά παιχνίδι στην διοργάνωση και μέσω αυτής μπορούν να ελέγξουν τον ρυθμό. Να πάνε το συνολικό σκορ το πολύ στους 90 και σε περίπτωση ήττας, η διαφορά να είναι μέχρι πέντε πόντους.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (21:45): Δεν είχε καλή εικόνα η Ελλάδα στην Ολλανδία και μοιραία γνώρισε την ήττα (3-0). Θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο το σκορ, αλλά ευτυχώς οι Ολλανδοί κατέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο. Όχι ότι έκαναν κάτι εντυπωσιακό στο πρώτο, απλά στο διάστημα που πίεσαν, έδειξαν και τη διαφορά δυναμικότητας. Λίγο ανέβηκε στο δεύτερο και είχε κάποιες στιγμές, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Θέλει να το αφήσει πίσω της αυτό το παιχνίδι και είναι πιθανό ο Γκουστάβο Πογιέτ να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Έμεινε στους 6 βαθμούς η εθνική μας ομάδα και μία από τις δύο νίκες που έχει είναι το 3-0 επί του Γιβραλτάρ στον πρώτο γύρο (24/3) με γκολ από τους Μασούρα (11’), Σιώπη (45’) και Μπακασέτα (58’). Ευκαιρία για ένα ξέσπασμα.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (21:45): Το Γιβραλτάρ προφανώς και είναι η πιο αδύναμη ομάδα του (Β’) Ομίλου. Είναι στην τελευταία θέση, έχει χάσει και τα 4 παιχνίδια του και έχει 0-12 συντελεστή τερμάτων! Προ ημερών έχασε, σε φιλική αναμέτρηση, 1-0 από τη Μάλτα, ενώ τελευταίο επίσημο παιχνίδι ήταν το 3-0 από την Ιρλανδία, εκτός έδρας, στις 19/6, έχοντας δεχτεί όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχε καλή εικόνα, δεν κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικό, σχεδόν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Στην πρεμιέρα είχε χάσει με το ίδιο σκορ από την εθνική μας ομάδα και ακολούθησαν το 3-0 από την Ολλανδία και το 3-0 από τη Γαλλία. Και λίγα έχει δεχτεί με τους αντιπάλους που έχει στον όμιλο (κυρίως Γάλλους και Ολλανδούς).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ