ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 11/9)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 11/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (21:45): Μια χαρά το πήγε η Σλοβακία το ματσάκι με την Πορτογαλία. Μπορεί να έχασε (1-0) με το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες, όμως, υπήρξαν διαστήματα που την κόντραρε και ενδεχομένως να άξιζε και ένα γκολ. Περίμενε, πάντως, περισσότερα από αρκετούς παίκτες, κυρίως «μπροστά», την ώρα που ο πορτιέρο Ντουμπράβκα έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Παραμένει στη 2η θέση με 10 βαθμούς (3-1-1, 5-2 γκολ), όσους έχει και το Λουξεμβούργο. Και ούτε η ίδια θα περίμενε ότι θα είχε μεγαλύτερη αντίσταση, για την ώρα, από το Λουξεμβούργο από τη Βοσνία. Την οποία Βοσνία είχε κερδίσει 2-0 τον περασμένο Μάρτιο. Καλά το πηγαίνει ως τώρα, τη λες και ευχάριστη έκπληξη. Και στοχεύει στην πρόκριση για 3η (διαδοχική) φορά σε τελικά Euro.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (21:45): Το αδύναμο Λιχτενστάιν παραμένει στον πάτο της βαθμολογία και χωρίς πόντο σε πέντε αναμετρήσεις και με γκολ 1-15! Από την Πορτογαλία περίμενες το μεγάλο διασυρμό (4-0), από την Ισλανδία ήρθε αυτός (7-0)! Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Βοσνία. Δεν έδειξε κάτι και παρά το γεγονός πως η αντίπαλός της δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι. Το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοράρει για πρώτη φορά στον προκριματικό όμιλο, με τον Βόλφινγκερ στο 21’. Από εκεί και πέρα, το απόλυτο τίποτα. Αυτή ήταν η 18η διαδοχική ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και το πρώτο ματς που σκοράρει μετά την ήττα με 2-1 από την Ανδόρα στις 10 Ιουνίου 2022!

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΤΟΝΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ (21:45): Την τέταρτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στον 4ο προκριματικό όμιλο γνώρισε την Παρασκευή (8/9) η Λετονία, η οποία έχασε το… μέτρημα στη Ριέκα. Η Κροατία την έκανε «φύλλο και φτερό» και την φιλοδώρησε με πέντε γκολ (5-0). Μπορεί να μπήκε με πρόθεση να είναι όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική, αλλά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, μιας και στο 13’ είχε δεχθεί δύο γκολ, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με 3-0. Στο δεύτερο η εικόνα ήταν ίδια, με αποτέλεσμα να ανέβει ο δείκτης του σκορ. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό που συμβαίνει, αλλά για να αλλάξει, πρέπει να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της. Ούτως ή άλλως δεν είχε πολλές ελπίδες πρόκρισης, αλλά, πλέον, ουδείς συζητάει κάτι τέτοιο ούτε ψιθυριστά. Ο στόχος για την ομάδα του Ντάινις Καζακέβιτς είναι να έχει αξιοπρεπή εικόνα στα εναπομείναντα ματς του ομίλου. Εκτός αποστολής έχουν μείνει ο αριστερός μπακ Γιουρκόφσκις και ο επιθετικός Γκουτκόφσκις λόγω τραυματισμού.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΤΟΝΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ (21:45): Με την νίκη (1-0) επί της αποψινής αντιπάλου της στο Κάρντιφ στις 28 Μαρτίου και η οποία είναι η μοναδική στα τελευταία 12 παιχνίδια, έχει μείνει η Ουαλία στον 4ο προκριματικό όμιλο. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία (1-1) της πρεμιέρας με την Κροατία και ακολούθησε το «παράθυρο» του Ιουνίου, το οποίο ήταν καταστροφικό. Η ομάδα του Ρόμπερτ Πέιτζ υπέστη δύο ήττες από Αρμενία (2-4 εντός) και Τουρκία (0-2 εκτός), με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος στην υπόθεση-πρόκριση. Το παιχνίδι στη Ρίγα αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία ευκαιρία να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες. Επιστρέφει στην αποστολή ο Λοκίερ (αμυντικός), μετά την επέμβαση εξαιτίας καρδιακών αρρυθμιών, αλλά απουσιάζουν για διάφορους λόγους οι Κινγκ (κίπερ), Φοξ (αρ. μπακ) και Κάλεν (φορ). Την Πέμπτη (7/9) υποδέχθηκε σε φιλικό στο Κάρντιφ τη Νότιο Κορέα, με την οποία ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα. «Κρατάω την καλή αμυντική συμπεριφορά και με αυτήν οδηγό, πάμε στη Ρίγα για το διπλό» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ