ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ο Αζάρ βρίσκεται κοντά στο τέλος»!

Μία τρομερή καριέρα φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος της, με τον Εντέν Αζάρ να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί.

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ο Αζάρ βρίσκεται κοντά στο τέλος»!

Ο Εντέν Αζάρ είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες της εποχής του. Ο Βέλγος ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Τουμπιζέ. Το 2007 πήγε σε αυτές της Λιλ και έναν χρόνο μετά ανέβηκε στην ανδρική ομάδα. Με τις εμφανίσεις του τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων και το 2012 η Τσέλσι τον αγόρασε για 35 εκατομμύρια ευρώ. Με τους «Μπλε» πέρασε τα καλύτερά του χρόνια. Κατέκτησε ένα League Cup, ένα Κύπελλο, δύο Europa League και δύο Πρωταθλήματα ενώ πέτυχε 110 γκολ και έδωσε 92 ασίστ σε 352 ματς.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το 2019 ολοκλήρωσε την ονειρική του μεταγραφή και υπέγραψε στην Ρεάλ Μαδρίτης για 115 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η πορεία του στην Μαδρίτη δεν ήταν όπως την φανταζόταν. Ο 32χρονος θρύλος ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και ποτέ δεν μπόρεσε να δείξει το ταλέντο του. Με την «Βασίλισσα» είχε μόλις 7 γκολ και 12 ασίστ σε 76 εμφανίσεις  και πανηγύρισε ένα Κύπελλο, δύο Πρωταθλήματα, ένα Super Cup Ισπανίας, ένα UEFA SuperCup, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και φυσικά ένα Champions League. Το 2023 η ομάδα αποφάσισε να λύσει το ταλέντο του.

Έτσι, ο Αζάρ είναι ακόμα ελεύθερος και αρκετές ομάδες έχουν συνδεθεί με την απόκτησή του. Όμως, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο προχώρησε σε δηλώσεις και αποκάλυψε πως δεν υπάρχουν σοβαρές επαφές με κάποιον σύλλογο ενώ τόνισε πως το ενδεχόμενο να αποσυρθεί έχει μαζέψει πολλές πιθανότητες. Αζάρ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «CaughtOffside» για το μέλλον του Εντέν Αζάρ:

«Υπάρχουν πολλές φήμες για το μέλλον του Εντέν Αζάρ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος, αλλά αυτή την στιγμή από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχουν πολλές φήμες, αλλά τίποτα προχωρημένο, επειδή αυτή την στιγμή ο Αζάρ συνεχίζει να συζητάει με την οικογένεια και τους κοντινούς του ανθρώπους σχετικά με το ενδεχόμενο να αποσυρθεί.

Διαβάστε επίσης: Μερακλής ο Αζάρ: «Ήρθε η ώρα να απολαύσω τη ζωή πίνοντας μερικές μπύρες»

Η απόσυρση είναι μία πιθανή επιλογή για τον Αζάρ, αλλά δεν είναι η τελική του απόφαση ακόμα. Και νομίζω πως όταν μιλάμε για μία τόσο σημαντική απόφαση για έναν μεγάλο παίκτη, όπως ο Αζάρ, πρέπει να έχουμε σεβασμό. Ο παίκτης πρέπει να αποφασίσει και να επικοινωνήσει την απόφασή του, όχι για εμένα ή για άλλους δημοσιογράφους γενικά. Σίγουρα σκέφτεται να αποσυρθεί, αλλά ας δούμε τι θα αποφασίσει. Μπορώ να πω πως όλες οι φήμες για συλλόγους από το Βέλγιο, ή μια πιθανή επιστροφή στην Τσέλσι ή σε άλλον σύλλογο, τίποτα δεν ήταν προχωρημένο ή αληθές».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ