ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
H Λίβερπουλ κατάφερε να δεχθεί γκολ από το κεφάλι του Μπόουεν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 13/9)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 13/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ (03:30): Η Ιντερνασιονάλ μπορεί να έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και να «βλέπει» ακόμη και τελικό, όμως στο πρωτάθλημα παραπαίει και κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό πλέον. Μετά από ένα αρκετά καλό ξεκίνημα έδωσε έμφαση στο Κόπα Λιμπερταδόρες, στο πρωτάθλημα έχει καιρό να κερδίσει και έχει πέσει στην 14η θέση και στους 26 βαθμούς απέχοντας μόλις 5 από την επικίνδυνη ζώνη. Προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα κόντρα στην Γκοϊάς με 0-0 πριν τη διακοπή. «Καίγεται» για ένα τρίποντο με τη Σάο Πάουλο για να κοιτάξει και το Κόπα Λιμπερταδόρες στη συνέχεια, έχει τραγική επιθετική λειτουργία στο πρωτάθλημα παρά την επίθεση που διαθέτει και την ποιότητα που έχει, σκοράροντας μόλις 17 γκολ και έχοντας τη 2η χειρότερη επίθεση. Εκτός για την «Ίντερ» από το ματς με τη Σάο Πάουλο είναι ο τραυματίας Ντάλμπερτ και ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέδο.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ (03:30): Η Σάο Πάουλο από τη δική της πλευρά θα διεκδικήσει φέτος έναν τίτλο, καθώς βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας, όπου θα κοντραριστεί σε διπλούς αγώνες με τη Φλαμένγκο, που πέρσι το είχε κατακτήσει. Ωστόσο, υπέστη πλήγμα στο Κόπα Σουνταμερικάνα, όπου αποκλείστηκε εντός έδρας στα πέναλτι στους «8» από την Λίγκα Ντεπορτίβι Ουνιβερσιτάδ Κίτο. Περνάει δύσκολο φεγγάρι και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες της έκανε καλό για να μπει ξανά σε ρυθμούς και να πάρει ανάσες. Είναι στην 11η θέση με 28 βαθμούς θεωρητικά και μπορεί να φτάσει στην 6αδα αλλά και να κινδυνέψει, όμως διαθέτει πολύ ποιότητα για να μην ανέβει σιγά σιγά στον βαθμολογικό πίνακα. Εκτός από το ματς με την Ιντερνασιονάλ είναι οι τραυματίες Έρισον, Πάτρικ και Τζιουλιάνο Γκαλόπο, ενώ κανονικά είναι στην αποστολή και προορίζονται για βασικοί οι Χάμες Ροντρίγκες και Λούκας Μόουρα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ (03:30): Η Φλαμένγκο μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες επιστρέφει στη δράση με ντέρμπι. Κοντράρεται με την Ατλέτικο Παραναένσε εντός έδρας, σε ένα ματς που κρίνει πολλά για το που βαδίζει. Προέρχεται από μια τεράστια νίκη με 2-1 στην έδρα της πρωτοπόρου Μποταφόγκο, που έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα και θέλει να πλησιάσει κι άλλο. Είναι στην 4ηθέση με 39 βαθμούς και απέχει 12 από την ομάδα του Τικίνιο. Είναι και στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ «τρέχει» ένα αήττητο σερί 5 αγώνων. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και θα της δώσει ώθηση, σκοράρει 36 γκολ και έχει την 3η καλύτερη επίθεση, όμως έχει δεχτεί και 27 τέρματα σε 22 ματς. Εκτός από την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Παραναένσε είναι οι τραυματίες Γκάμπριελ Νόγκα, Λουίζ Αραούχο, Βαρέλα και ο Ντε Αρασκαέτα, που είναι και η μεγαλύτερη απώλεια για τη «Φλα».

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ (03:30): Η Ατλέτικο Παραναένσε από τη δική της πλευρά είναι πιο πίσω από τη Φλαμένγκο και σίγουρα δεν πάει για πρωτάθλημα, αφού απέχει 17 βαθμούς από την κορυφή. Ο στόχος της είναι μια θέση στην πρώτη πεντάδα και μπορεί να το καταφέρει την ώρα που έχει μόνο το πρωτάθλημα. Είναι στην 7η θέση με 34 βαθμούς, πίσω 5 από την αντίπαλο της. Θέλει μια μεγάλη εμφάνιση και μια νίκη σε ντέρμπι που θα της ανεβάσει και την ψυχολογία. Σκοράρει 32 τέρματα, αλλά και αυτή πίσω δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, έχοντας 26 γκολ παθητικό. Προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες με Γκοϊάς, Φλουμινένσε και Ατλέτικο Μινέιρο. Έχει 6 σερί ματς χωρίς ήττα, αλλά και με μόλις 1 νίκη στο πρωτάθλημα. Μόνο μια απουσία για την ομάδα της Ατλέτικο και αυτή είναι ο τραυματίας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Πέδρο Ενρίκε.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ