Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ» – Ο Γουόκερ ξεσήκωσε το παρεάκι του και ανανέωσε με τη Σίτι! (vids)
Μάντσεστερ Σίτι

«ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ» – Ο Γουόκερ ξεσήκωσε το παρεάκι του και ανανέωσε με τη Σίτι! (vids)

Μέχρι το 2026 ανανέωσε με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Κάιλ Γουόκερ. Γέμισε με βίντεο του Άγγλου μπακ το Twitter των «πολιτών».

14.09.2023 | 22:08

Ο Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος βρέθηκε μία… ανάσα από τη μετακίνησή του στην Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι, υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Σίτι, παραμένοντας «πολίτης» έως το 2026. Το τρέχον συμβόλαιο του έμπειρου δεξιού μπακ επρόκειτο να λήξει στο τέλος της σεζόν. Και όπως ανακοίνωσαν σήμερα (14/09) οι πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης, ο Άγγλος αμυντικός παραμένει στο «Έτιχαντ».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 33χρονος διεθνής, που αποκτήθηκε από την Τότεναμ το 2017, είναι ένα από τα ιστορικά στελέχη της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα, που στέφθηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Champions League τον περασμένο Ιούνιο. «Έχω λατρέψει κάθε στιγμή των τελευταίων έξι ετών σε αυτό το φανταστικό σύλλογο. Έχω έναν απίστευτο προπονητή, σπουδαίους συμπαίκτες και το επιτελείο και οι φίλαθλοι είναι οι καλύτεροι», σχολίασε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Γουόκερ έχει 260 ματς με τους «Πολίτες», με τους οποίους έχει κατακτήσει 15 τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του τρεμπλ της περασμένης σεζόν (Κύπελλο και πρωτάθλημα Αγγλίας, Champions League).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version