ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νιούκαστλ: Τότε επιστρέφει ο Τονάλι!
Ο Σαλάχ είναι πιο ξενερωμένος από ποτέ με τη Λίβερπουλ και αυτό… φαίνεται! (pic)
Ο Τεν Χαγκ βλέπει σαν… λουκούμι τον Σάντσο, μετά την τελευταία του εμφάνιση!
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 14/9)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 14/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (01:00): Η Φορταλέζα μπορεί να ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Φλουμινένσε με 1-0, όμως γενικότερα τη φετινή σεζόν είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Αυτό φαίνεται και από την εικόνα της στο γήπεδο, όπου έπαιξε στα ίσια και την «Φλου», αλλά και από τη βαθμολογική της θέση και συγκομιδή. Είναι μετά από 22 αγωνιστικές στην 8η θέση και έχει 32 βαθμούς. Οδεύει ολοταχώς για την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και την έξοδο της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Πριν από την αναμέτρηση με τη Φλουμινένσε είχε 5 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κόπα Σουνταμερικάνα, στο οποίο βρίσκεται στα ημιτελικά και βλέπει… τελικό. Εκτός για τους γηπεδούχους ενόψει της αναμέτρησης με την Κορίνθιανς είναι οι τραυματίες Χέρκουλες και Πέδρο Ρότσα.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (01:00): Η Κορίνθιανς από την άλλη δεν έχει την ίδια πορεία στο πρωτάθλημα στη Βραζιλία με τη Φορταλεζα, αφού είναι στις χαμηλότερες θέσεις, όμως κι εκείνη στο Κόπα Σουνταμερικάνα προκρίθηκε στους «4» και μάλιστα θα κοντραριστεί με φόντο τον τελικό κόντρα στη Φορταλέζα σε διπλούς αγώνες. Στο πρωτάθλημα όμως έχει θέματα, προέρχεται από σημαντική ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Παλμέιρας εντός έδρας, αλλά και ακόμη δύο ισοπαλίες με Γκοϊάς και Κρουζέιρο. Είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, αλλά σε 21 ματς, αφού έχει χάσει ένα. Πολλά τα προβλήματα για την Κορίνθιανς ενόψει Φορταλέζα, καθώς εκτός είναι οι τραυματίες Φάγκνερ, Λέο Νατέλ, Μαϊκόν, Παουλίνιο και Ρόνι.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΣΑΝΤΟΣ – ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (01:00): Η Σάντος έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής μια απογοητευτική σεζόν, όμως έχει ακόμη τη δυνατότητα να ανατρέψει την κατάσταση πλήρως. Έχει αρκετές αγωνιστικές μπροστά της να το γυρίσει, αλλά ματς σαν κι αυτό με την Κρουζέιρο, πλέον έχουν γίνει must win. Προέρχεται από δυο κακές σερί ήττες με 2-0 κόντρα σε Αμέρικα Μινέιρο και Ατλέτικο Μινέιρο, που «πόνεσαν». Ειδικά αυτή με την Αμέρικα την έβαλε σε μεγαλύτερους μπελάδες. Είναι στην 17η θέση με 21 βαθμούς σε 22 ματς, οπότε καταλαβαίνει κανείς σε πόσο δύσκολη θέση είναι. Μουρμούρα έχει μπόλικη, σκοράρει δύσκολα έχοντας 21 γκολ, ενώ δέχεται 36 τέρματα. Αν δεν βελτιωθεί η αμυντική της λειτουργία θα «χαιρετήσει». Εκτός από την αναμέτρηση με την Κρουζέιρο είναι μόνο ο τραυματίας Φελίπε Ζόναταν.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΣΑΝΤΟΣ – ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (01:00): Η Κρουζέιρο από τη δική της πλευρά είχε ξεκινήσει φοβερά στις πρώτες δέκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ήταν στην πρώτη πεντάδα, όμως μετά είχε μια σημαντική καθίζηση που την έχει φέρει πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις. Δεν πρόκειται να κινδυνέψει, όμως θέλει να είναι στην πρώτη 12αδα. Έχει μετά από 22 ματς 26 βαθμούς και αν και απέχει 5 από την επικίνδυνη ζώνη είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τις από κάτω της. Προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία με την Μπραγκαντίνο στην έδρα της, αλλά το κακό είναι ότι αγνοεί τη νίκη εδώ και 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, κάτι που αναπόφευκτα την έχει φέρει τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Τρία σημαντικά προβλήματα εδώ και καιρό για την Κρουζέιρο, ενόψει της αναμέτρησης με τη Σάντος, καθώς είναι εκτός οι τραυματίες Ραφαέι Μπιλού, Ραμίρο και Γουέσλεϊ Γκασολίνα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ