ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βγήκε μπροστά η μητέρα του Μαγκουάιρ – «Ως μάνα ντρέπομαι για τον πόλεμο που δέχεται ο Χάρι»

Έχει ακούσει τόσο για τον γιο της. Δεν άντεξε άλλο την χλεύη του κοινού και ξέσπασε η μητέρα του Χάρι Μαγκουάιρ λέγοντας τα πράγματα όπως είναι.

Βγήκε μπροστά η μητέρα του Μαγκουάιρ – «Ως μάνα ντρέπομαι για τον πόλεμο που δέχεται ο Χάρι»

Τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια πως ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Μαγκουάιρ έχει δεχθεί τον σωρό τη χλεύη του κοινού. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ αλλά και συνολικά του ποδοσφαίρου έχουν… ξετινάξει τον Βρετανό στόπερ. Κάθε φορά που ακουμπά τη μπάλα, όποια ενέργεια και να κάνει στο χορτάρι ο Μαγκουάιρ δέχεται πικρόχολα σχόλια, χλεύη και εμετικό παραλήρημα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Πρόσφατα ο Χάρι Μαγκουάιρ δέχθηκε τα πυρά ξανά από το βρετανικό – και όχι μόνο – κοινό για το λάθος του που οδήγησε στο αυτογκόλ στο φιλικό της Αγγλίας με τη Σκωτία (νίκη 3-1 υπέρ των Τριών Λιονταριών). Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε με δηλώσεις του πως μπορεί να διαχειριστεί την πίεση και πως στόχος του πάντα είναι το καλύτερο τόσο στην εθνική ομάδα όσο και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διάβασε επίσης: Ξέσπασε ο Βιντάλ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κλέψει πολλές φορές τις ομάδες μου»

Στο γήπεδο ωστόσο στον αγώνα με τη Σκωτία βρισκόταν και η μητέρα του, η οποία βίωσε από πρώτο… χέρι το τι βιώνει το παιδί της και ξέσπασε αναρτώντας σήμερα ένα μακροσκελές ποστ υπερτονίζοντας την κατάσταση. «Ως μαμά που βλέπει το επίπεδο των αρνητικών και υβριστικών σχολίων που οποία λαμβάνει ο γιος μου από κάποιους θαυμαστές, ειδήμονες και τα μέσα ενημέρωσης είναι επαίσχυντο και εντελώς απαράδεκτο σε οποιοδήποτε κοινωνικό επίπεδο, πόσο μάλλον για κάποιον που εργάζεται τόσο σκληρά για σύλλογο και χώρα», αρχίζει η δήλωση η οποία αναρτήθηκε στο Instagram.

«Ήμουν εκεί στην κερκίδα ως συνήθως, δεν είναι αποδεκτό αυτό που έχει δημιουργηθεί, πάνω από το τίποτα. Καταλαβαίνω ότι στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, θετικά και αρνητικά, αλλά αυτό που λαμβάνει ο Χάρι έχει ξεπεράσει πολύ το ποδόσφαιρο. Για μένα δεν είναι εντάξει το να τον βλέπω να περνάει αυτό που περνάει. Δεν θα ήθελα να δω άλλους γονείς ή παίκτες να περνούν από αυτό στο μέλλον, ειδικά τα νεαρά αγόρια και κορίτσια που το κάνουν αυτό (σ.σ. τη δημόσια χλεύη) σήμερα. Ο Χάρι έχει τεράστια καρδιά και είναι καλό που είναι ψυχικά δυνατός και μπορεί να το χειριστεί όπως άλλοι μπορεί να μην μπορέσουν. Εύχομαι τέτοιου είδους κακοποίηση σε κανέναν!»

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ