ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

«Άλλα μου είπαν και άλλα έκαναν στη Μπαρτσελόνα» – Θέλει να απαντήσει στο γήπεδο ο Αμπντέ

Έτοιμος να δώσει απαντήσεις στο χορτάρι και να κάνει την Μπαρτσελόνα να μετανιώσει που δεν τον κράτησε είναι ο Εζ Αμπντέ.

«Άλλα μου είπαν και άλλα έκαναν στη Μπαρτσελόνα» – Θέλει να απαντήσει στο γήπεδο ο Αμπντέ

Αλλιώς περίμεναν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα να εξελιχθεί η υπόθεση Εζ Αμπντέ και αλλιώς αυτή προχώρησε. Ο 21χρονος Μαροκινός επιθετικός πέρυσι δόθηκε δανεικός από τους «μπλαουγκράνα» στην Οσασούνα. Πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στη Παμπλόνα και το καλοκαίρι επέστρεψε στη Βαρκελώνη με όνειρα και ελπίδες για μια ευκαιρία στην ομάδα του Τσάβι. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τον κράτησε στο ρόστερ, ο παίκτης έκανε προετοιμασία και ξεκίνησε κανονικά να βρίσκεται στην ομάδα στην έναρξη της σεζόν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Αμπντέ όμως παρά τις εγγυήσεις που πήρε από τον Τσάβι, δεν βρήκε ποτέ του χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα. Έτσι, την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη και να μετακομίσει στην Ανδαλουσία για λογαριασμό της Ρεάλ Μπέτις. Η ισπανική ομάδα τα βρήκε σε όλα με τους «μπλαουγκράνα» και αγόρασε την τελευταία στιγμή τα δικαιώματα του ταλαντούχου άσσου.

Διάβασε επίσης: Ντε Γιονγκ: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για Champions League – Πρέπει να δείξουμε στο χορτάρι»

Έριξε το… καρφάκι του στην Μπαρτσελόνα ο Αμπντέ

Στη συνέντευξή του στην καταλανική Mundo Deportivo, o Μαροκινός δεν θα μπορούσε να μη δείξει την πικρία του για όσα έγιναν ή δεν έγιναν στην Μπαρτσελόνα. Παράλληλα όμως δηλώνει ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στην Μπέτις και έτοιμος να τα δώσει όλα για την ομάδα του. Αρχής γενομένης το Σάββατο στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Μονζουίκ όπου αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

«Στην Μπαρτσελόνα μου έλεγαν πως θα μείνω στην ομάδα όμως δεν μου έδωσαν καθόλου χρόνο στους πρώτους τρεις αγώνες της σεζόν. Ήμουν σαφής σε εκείνους πως ήθελα να παίζω, έτσι αποφάσισα να φύγω. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η Μπέτις είπα το ναι. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και ξέρω πως εκεί θα παίζω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εζ Αμπντέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ