Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To όραμα της Ρεάλ για τα μπακ: «Πυραυλοκίνητη» με Ντέιβις και Τζέιμς
Τσέλσι

To όραμα της Ρεάλ για τα μπακ: «Πυραυλοκίνητη» με Ντέιβις και Τζέιμς

Η διοίκηση Πέρεθ το επόμενο καλοκαίρι θα στοχεύει στην απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών που θα εκτοξεύσουν την Ρεάλ Μαδρίτης.

15.09.2023 | 11:17

Δεν έχουν μείνει και πολλές θέσεις στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης για να καλυφθούν με λαμπερά αστέρια και η «Βασίλισσα» να χαρακτηριστεί δικαίως η ομάδα της επόμενης δεκαετίας. Οι Μαδριλένοι με σταθερά βήματα έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Οι μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης Πέρεθ τα τελευταία χρόνια γίνονται με χειρουργική ακρίβεια.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Λίγα είναι τα κομμάτια που μένουν για να συμπληρωθεί το τέλειο ποδοσφαιρικό παζλ. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει γεμάτο κέντρο, εξαιρετικά στόπερ, τερματοφύλακα επιπέδου, εξτρέμ παγκόσμιας κλάσης. Μένει να προσθέσει στο δυναμικό της μπακ που να «οργώνουν» το γήπεδο και ένα φορ που θα κουβαλήσει την ομάδα ως την κορυφή της Ευρώπης. Όσον αφορά τους πλάγιους αμυντικούς, τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών έχουν φέρει στο προσκήνιο δύο εξαιρετικές περιπτώσεις.

Διάβασε επίσης: Ο Μπενζεμά «παστέλωσε» με το γόνατο και έπιασε κορυφή με την Αλ Ιτιχάντ (vid)

Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου και Ρις Τζέιμς της Τσέλσι. Ο πρώτος για να καλύψει την αριστερή πτέρυγα και ο δεύτερος για να πάρει τη θέση του έμπειρου Καρβαχάλ στα δεξιά της άμυνας. Η DIARIO AS με σημερινό της ρεπορτάζ δίνει έμφαση στην υπόθεση Τζέιμς τονίζοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει πολύ να αποκτήσει τον Τζέιμς και δεν πτοείται από την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη με τους Λονδρέζους.

Ο Ρις Τζέιμς υπέγραψε νέα σύμβαση με την Τσέλσι, η οποία τον διατηρεί στο Στάμφορντ Μπριντζ μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Ο ίδιος βέβαια με δηλώσεις του στο παρελθόν έχει αφήσει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο να παίξει εκτός Νησιού και σίγουρα η περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version