ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
H Λίβερπουλ κατάφερε να δεχθεί γκολ από το κεφάλι του Μπόουεν (vid)
Μόνο έτσι θα δούμε και του χρόνου Μπαρτσελόνα – Ζοάο Φέλιξ μαζί!
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Διαβολεμένοι γλάροι… κατασπάραξαν το πτώμα της Γιουνάιτεντ (vid)

Γιουνάιτεντ για κλάματα, Μπράιτον για... φίλημα. Οι «Γλάροι» του Ντε Τζέρμπι έκαναν επίδειξη δύναμης στο Ολντ Τράφορντ επικρατώντας των «Κόκκινων Διαβόλων» με 3-1.

Διαβολεμένοι γλάροι… κατασπάραξαν το πτώμα της Γιουνάιτεντ (vid)

Η Μπράιτον πήγε στο Ολντ Τράφορντ για το «τρίποντο» και το πήρε με εμφατικό τρόπο φανερώνοντας για άλλη μια φορά τις τεράστιες αδυναμίες της Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ. Γουέλμπεκ, Γκρος και Ζοάο Πέδρο έκαναν ό,τι ήθελαν στην άμυνα των «Κόκκινων Διαβόλων» υπογράφοντας άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τους «Γλάρους».

To ματς

Το Ολντ Τράφορντ φιλοξένησε το μεσημέρι του Σαββάτου την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την εκπληκτική και φέτος Μπράιτον. Και οι δύο ομάδες βρέθηκε στο Θέατρο των Ονείρων με στόχο το «τρίποντο». Να παίξουν ανοιχτά, να πετύχουν γκολ και να κυνηγήσουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να επιστρέψουν από το διάλειμμα λόγω εθνικών ομάδων σε μια καλή εμφάνιση όμως ήξεραν πως απέναντι τους θα έβρισκαν ένα εξαιρετικό σύνολο. Μια ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της που κοιτά στα μάτια τους «μεγάλους» του Νησιού και κάνει συχνά πυκνά ζημιές.

Από το πρώτο λεπτό οι δύο ομάδες ήθελαν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό. Η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που στην αρχή ανέβηκε στο γήπεδο και έψαξε το γκολ. Οι Χόιλουντ, Ράσφορντ και Μπρούνο Φερνάντες δημιούργησαν κινδύνους όμως η Μπράιτον κράτησε με ευκολία το μηδέν. Κάτι τέτοιο δε συνέβη στην αντίπερα όχθη όταν οι «Γλάροι» ανέβασαν ταχύτητα. Στο  20′ ο Ντάνο Γουέλμπεκ βρέθηκε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής των «Κόκκινων Διαβόλων» και με όμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντιδράσει, βρήκε την ισοφάριση όμως το τέρμα του Χόιλουντ ακυρώθηκε από το VAR. Σωστή υπόδειξη καθώς η μπάλα στην ασίστ του Ράσφορντ είχε περάσει από τη πλάγια γραμμή. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 1-0 υπέρ της Μπράιτον.

Στο δεύτερο μέρος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε πολλούς χώρους πίσω προκειμένου να πιέσει περισσότερο για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι την πλήρωσε με δύο ακόμη τέρματα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο διαφαινόμενο «τρίποντο». Πρώτα ο Πασκάλ Γκρος στο 53′ και στο 71′ ο Ζοάο Πέδρο έκαναν αισίως το 3-0 απογοητεύοντας το κοινό της Γιουνάιτεντ.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» με το 3-0 στην… πλάτη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και δύο λεπτά μετά 3-0 μείωσαν με τον Χάνιμπαλ σε 3-1. Το υπόλοιπο μέρος του αγώνα ήταν μια τυπική διαδικασία! Τελικό σκορ , 1-3 σπουδαία νίκη για την Μπράιτον.

Οι φάσεις και τα γκολ του Γιουνάιτεντ – Μπράιτον

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ