Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φίγκο: «Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι σε επίθεση και κέντρο! Τελεία και παύλα»
Ρεάλ Μαδρίτης

Φίγκο: «Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι σε επίθεση και κέντρο! Τελεία και παύλα»

Ο Λουίς Φίγκο μίλησε για τον καλό του φίλο και.. σπουδαία αθλητή, Λούκα Μόντριτς τοποθετώντας τον στην κορυφή!

16.09.2023 | 16:51

Ο Λουίς Φίγκο υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της εποχής του και έγραψε ιστορία κυρίως με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής του ομάδας όμως.

Με δηλώσεις του ο Πορτογάλος πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στον σπουδαίο Λούκα Μόντριτς, βγάζοντας του το… καπέλο, για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στην πλούσια καριέρα του.

Επιπλέον απάντησε στο δίλημμα του καλύτερου επιθετικού και του καλύτερου μέσου στον κόσμο, επιλέγοντας… δύο ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία με τους “μερένχες”.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Στις θέσεις τους, οι Λούκα Μόντριτς και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι καλύτεροι στον κόσμο! Έγραψαν ιστορία και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην περίπτωση τους», είπε ο Φίγκο.

«Ο Λούκα Μόντριτς είναι καλός φίλος, δεν έχω τίποτα άλλο παρά επαινετικά λόγια για αυτόν, όχι μόνο ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος. Είναι εκπληκτικό αυτό που κάνει στην ηλικία του, το ταλέντο που δείχνει συνεχώς. Είμαι ικανοποιημένος που είναι χαρούμενος κάνοντας αυτό που αγαπά, ελπίζω να συνεχίσει να τα καταφέρνει», τόνισε ο Πορτογάλος.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version