ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ… διέλυσε την Γουλβς με ανατροπάρα και πήγε στην κορυφή! (vid)

Η Γουλβς φιλοξένησε την Λίβερπουλ και θα μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερα να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Η Λίβερπουλ… διέλυσε την Γουλβς με ανατροπάρα και πήγε στην κορυφή! (vid)

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε την σεζόν με τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ η Γουλβς είχε μόλις ένα τρίποντο στις πρώτες τέσσερις αναμετρήσεις της. Έτσι, κια οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη στην πέμπτη αγωνιστική, με τους «Κόκκινους» να θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους και με τους «Λύκους» να θέλουν να φτάσουν τους έξι βαθμούς. Τελικά, η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε μία πολύτιμη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού από πολύ νωρίς βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Μόλις στο 7ο λεπτό τους ματς, η Γουλβς βγήκε στην αντεπίθεση με τον Πέδρο Νέτο. Ο Πορτογάλος επιθετικός έκανε μία τρομερή ενέργεια, πέρασε τρεις αντιπάλους σαν… σταματημένους και έδωσε την μπάλα στον Χουάνγκ Χι-τσαν στην κενή εστία. Ο Νοτιοκορεάτης δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Η πρώτη ευκαιρία της Λίβερπουλ ήρθε στο 12′, με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ να γυρίζει την μπάλα προς το πέναλτι, εκεί που ήταν ο Ζότα. Ο 26χρονος ήταν μόνος του και σε καλό σημείο, αλλά το σουτ του ήταν τραγικό και δεν ανησύχησε τον Σα.

Στα επόμενα λεπτά, η Γουλβς συνέχισε να κυριαρχεί και είχε δύο νέες ευκαιρίες. Στο 19′ το σουτ του Νέτο πέρασε λίγο άουτ, και στο 33ο λεπτό, ο Πορτογάλος έκανε μία απίστευτη ντρίπλα στον Γκόμεζ και γέμισε την μπάλα. Η μπαλία ήταν… συστημένη για τον Κούνια αλλά ο Βραζιλιάνος βρήκε την μπάλα με το στήθος και το μπούτι και δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ κατάφερε να κάνει την ανατροπή

Οι δύο τελευταίες φάσεις του ημιχρόνου ήταν για την Λίβερπουλ. Στο 38′ ο Γκάκπο βρέθηκε σε καλό σημείο αλλά το σουτ του ήταν άκρως απογοητευτικό και στις καθυστερήσεις υπήρξε μία φάση διαρκείας, με τον Σα να αποκρούει το σουτ του Σομποσλάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λίβερπουλ μπήκε πολύ πιο δυνατά και δημιούργησε ευκαιρίες. Στο 46′ θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά ο Ντίαζ ξεμαρκάριστος έστειλε την κεφαλιά του άουτ. Δέκα λεπτά μετά, οι παίκτες του Κλοπ έκαναν το 1-1. Μετά από μία όμορφη ενέργεια, ο Ζότα βρήκε τον Σαλάχ με υπέροχη πάσα. Ο Αιγύπτιος σούταρε και ο Γκάκπο πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης: «Μαγεία» από Ζότα και ισοφάριση με Γκάκπο για την Λίβερπουλ! (vid)

Στο 70ο λεπτό θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η ανατροπή, αλλά ο Σα έκανε ακόμη μία μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Νούνιες. Τελικά, οι «Κόκκινοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ και να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο 85′. Ο Ρόμπερτσον έδωσε την μπάλα στον Σαλάχ και έκανε κατευθείαν κίνηση στην περιοχή. Ο Αιγύπτιος του έδωσε ξανά την μπάλα και ο Σκοτσέζος νίκησε τον Σα για το 1-2. Στις καθυστερήσεις, η Λίβερπουλ κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ, με το αυτογκόλ του Μπουένο να διαμορφώνει το τελικό 1-3. Έτσι, η Λίβερπουλ πήρε ακόμη μάι πολύ μεγάλη νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ