ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Ο Ενκουνκού σκόραρε και… έβγαλε τα μπαλόνια! (vid)
Ντέκο: «Έπαιξα με Ρονάλντο και Μέσι αλλά αυτός είναι ο κορυφαίος»!
Από μηχανής… Κασεμίρο – Έσωσε τη Γιουνάιτεντ από σίγουρο γκολ (vid)
Ο Μανδάς έχει την η Ευρώπη στα… πόδια του: Οι ομάδες που ενδιαφέρονται!
Τσέλσι: Τίκι-τάκα και κεφαλιά «όνειρο» του Πάλμερ για το 0-1! (vid)
Κυνικός Βλάχοβιτς «κάρφωσε» με το καλημέρα στον τελικό (vid)
Premier League: Αυτή η ομάδα θα το σήκωνε χωρίς το VAR!
Αντσελότι: «Αυτό είναι το πλάνο της Ρεάλ για Κρόος και Μόντριτς»!
Ο Φέργκιουσον είχε προβλέψει την ομάδα…. «φαινόμενο» της φετινής Premier League!
Η Άρσεναλ βρήκε το «κανόνι» της – Φέρνει φορ από την Bundesliga!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα δαπάνησε 700 εκατ. ευρώ και… πήρε τρεις ασήμαντους τίτλους!
«Πονοκέφαλος» για τον Αντσελότι – Η κρίσιμη απόφαση για την 11αδα του τελικού! (pic)
Ο Τσάβι μίλησε – Ζητάει πάση θυσία την παραμονή του… ηγέτη στην Μπαρτσελόνα!
Αλόνσο: «Δεν έχει τελειώσει η Bundesliga ακόμα! Σεβασμός σε όλους»
Στάριτζ σε Χάαλαντ: «Σεβασμός! Τέτοια στατιστικά μόνο… για παιδιά είναι»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 16/9)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 16/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (17:00): Δεν ενθουσίασε, αλλά τη δουλειά της την έκανε η Γουέστ Χαμ με το 2-1 επί της Λούτον, εκτός έδρας. Ο Μπόουεν στο 37’ και ο Ζουμά στο 85’ σκόραραν για τα «σφυριά», υπογράφοντας την 3η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. Κινδύνευσαν και στο τέλος και αν είχε δοθεί το πέναλτι στο φινάλε σε χέρι του Γουόρντ Πράουζ, ίσως όλα να ήταν αλλιώς. Στην πρεμιέρα της είχε μείνει στο 1-1 με την Μπόρνμουθ, ενώ ακολούθως σημείωσε δύο σπουδαίες νίκες με 3-1, πρώτα την Τσέλσι εντός, μετά την Μπράιτον εκτός. Έχει και φέτος ευρωπαϊκές υποχρεώσεις η κάτοχος του Europa Conference League. Θυμίζουμε, είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League και κάνει πρεμιέρα με εντός έδρας παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα (21/9). Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα για την ομάδα του Μόγιες.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (17:00): Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά έφτασε σε αυτό το εμφατικό 5-1 επί της Φούλαμ, κάνοντας το 4/4 στο πρωτάθλημα. Το πρώτο φετινό χατ τρικ του Χάαλαντ και τα γκολ από Άλβαρες και Ακέ «υπέγραψαν» τον θρίαμβο των πρωταθλητών Αγγλίας και Ευρώπης. Έχει κάνει πολύ καλύτερα
παιχνίδια η Σίτι του Γκουαρντιόλα, αλλά αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματική. Είναι από τις λίγες ομάδες που σε μία απλά μέτρια βραδιά της μπορεί να σου βάλει τόσα γκολ. Άλλωστε,
έχει τεράστια ποιότητα. Μπαίνει στη μάχη του φετινού Champions League με εύκολο παιχνίδι, υποδεχόμενη τον Ερυθρό Αστέρα (19/9). Και σε τέτοιες συνθήκες, με μαζεμένα παιχνίδια, ο Γκουαρντιόλα κάνει rotation, έχει αυτήν την άνεση. Σίγουρα εκτός οι μεσοεπιθετικοί Ντε Μπρούινε, Γκρίλις, Κόβασιτς, όπως και ο Στόουνς (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΜΙΛΑΝ (19:00): Θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του σκουντέτο και η Ίντερ το «φωνάζει» με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο. Οι «νερατζούρι» έχουν μπει…
φουριόζοι στο φετινό πρωτάθλημα με τρεις νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια, αλλά και σπουδαίες εμφανίσεις. Μετά τις δύο νίκες με το ίδιο σκορ 2-0 απέναντι σε Μόντσα και Κάλιαρι, ήρθε η «παράσταση» απέναντι στη Φιορεντίνα, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντσάγκι έκαναν «φύλλο και φτερό» την αντίπαλό τους, φτάνοντας στο επιβλητικό 4-0, χάρη στα γκολ των Τουράμ (23’), Μαρτίνες (53’ και 73’) και Τσαλχάνογλου (58’ πεν.). Ατσέρμπι (στόπερ) και Σένσι (μέσος) ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, κάτι που σημαίνει ότι η αποστολή είναι πλήρης. Στα τελευταία παιχνίδια, η Ίντερ «έχει πάρει τον αέρα» της Μίλαν, καθώς έχει τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να δεχθεί γκολ. Την Τετάρτη (20/9) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΜΙΛΑΝ (19:00): Το ίδιο εντυπωσιακή είναι και η εκκίνηση της Μίλαν, αφού και αυτή έχει μπει τον μαραθώνιο με «τρία στα τρία». Ο νεοαποκτηθείς Πούλισικ έχει «δέσει» με το… καλημέρα με το σύνολο και μαζί με Ζιρού και Λεάο «κάνουν παπάδες». Οι τρεις τους έχουν πετύχει τα οχτώ τέρματα των «ροσονέρι», οι οποίοι φτιάχνουν κάτι καλό. Μετά τις νίκες απέναντι σε Μπολόνια (0-2) και Τορίνο (4-1), ήρθε και το πιο απαιτητικό παιχνίδι με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο». Όμως, οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι το μετέτρεψαν σε υγιεινό περίπατο και το 2-1 είναι κολακευτικό για την αντίπαλό τους. Ζιρού (9’ πεν.) και Λεάο (48’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα τους, που έχασε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Το τρίτο γκολ ήρθε τελικά από πλευράς «τζιαλορόσι» στις καθυστερήσεις. Εκτός πλάνων βρίσκονται ο Μπενασέρ (μέσος), ενώ ο Τομόρι (αμυντικός) είναι τιμωρημένος. Ερωτηματικό υπάρχει με τη συμμετοχή του Καλουλού (αμυντικός). Την Τρίτη (19/9) υποδέχεται τη Νιουκάστλ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ