ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

To «θαύμα» του Ποστέκογλου – Ανατροπή με… καρύδια για Τότεναμ (vid)

Απίστευτα πράγματα στο Λονδίνο! Η Τότεναμ με ανατροπή μέσα στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1) και ανέβηκε στη 2η θέση της Premier League.

To «θαύμα» του Ποστέκογλου – Ανατροπή με… καρύδια για Τότεναμ (vid)

Η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες στη φετινή Premier League. Από εκεί που βρισκόταν στην κόλαση κόντρα στη Σέφιλντ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (Ριτσάρλισον και Κουλουσέφσκι) βρέθηκε στον παράδεισο και πήρε ένα ακόμη τρίποντο. Τα «Σπιρούνια» έχασαν ευκαιρίες με το… τσουβάλι, βρέθηκαν πίσω στο σκορ όμως έβγαλαν χαρακτήρα και πανηγύρισαν μια «τρελή» νίκη.

Το ματς

5η αγωνιστική στη φετινή Premier League και η φορμαρισμένη Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου φιλοξένησε στο Λονδίνο την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Τα «Σπιρούνια» ήθελαν να πετύχουν άλλη μια νίκη που θα τους έδινε ακόμη τρεις βαθμούς και τη δυνατότητα να διατηρηθούν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας της Premier League. Απέναντί τους έβρισκαν μια σκληροτράχηλη ομάδα που ξέρει να αμύνεται μαζικά και να κλείνει τους χώρους.

Η Τότεναμ μπήκε πολύ δυναμικά στον αγώνα και με κύριους εκφραστές στην επίθεση τους Σον και Μάντισον προσπάθησε να βρει το γρήγορο γκολ. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη στο πρώτο ημίχρονο όμως καμία δεν έβρισκε τον επιθυμητό στόχο. Η Σέφιλντ κρατούσε το μηδέν και αύξανε το άγχος στους γηπεδούχους. Τα πρώτα 45 λεπτά ολοκληρώθηκαν στο 0-0 με τους γηπεδούχους να είναι μακράν καλύτεροι στο χορτάρι αλλά άτυχοι στην ολοκλήρωση των φάσεων.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι Λονδρέζοι ήταν αυτοί που και πάλι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δημιουργούσαν, εκτελούσαν όμως η μπάλα δεν κατέληγε στο πλεκτό. Και όπως πάντα, η ομάδα που χάνει τη μία φάση μετά την άλλη το πληρώνει. Η Σέφιλντ σε μια από τις λιγοστές της απειλές κατάφερε να ανοίξει πρώτη το σκορ με τον Χάμερ στο 73ο λεπτό του αγώνα. Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των γηπεδούχων τόσο στο χορτάρι όσο και στις κερκίδες. Η πίεση της Τότεναμ για το γκολ – της ισοφάρισης τώρα – συνεχίστηκε.

Ο διαιτητής έδωσε 12 λεπτά καθυστερήσεις και εκεί έγινε το… θαύμα. Στο 90+8′ ο Ριτσάρλισον έκανε το 1-1 και δύο λεπτά μετά το γήπεδο… έσπασε στο 2-1 του Κουλουσέφσκι. Μαγικές εικόνες στο Λονδίνο, επική ανατροπή.  Τεράστια νίκη για την Τότεναμ!

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ