ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 17/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 17/9).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 17/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (19:00): Παιχνίδι που πρέπει να ξεχαστεί είναι για την Φιορεντίνα το τελευταίο με την Ίντερ στο Μιλάνο. Οι «βιόλα» έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των «νερατζούρι» και γνώρισαν βαριά ήττα με 4-0. «Ήμασταν στο ματς μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ στο 23’. Έκτοτε, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Τα κάναμε όλα λάθος και σίγουρα πραγματοποιήσαμε μια εμφάνιση, η οποία δεν μας αντιπροσωπεύει» δήλωσε ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο. Επίσης, παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του να χρησιμοποιήσει από την αρχή κάποιους παίκτες που δεν ήταν 100% έτοιμοι και δεσμεύτηκε να μην υπάρξει ξανά στο μέλλον ανάλογη εμφάνιση. Πριν από αυτή την ήττα, είχε την ευρεία νίκη της πρεμιέρας απέναντι στη Τζένοα (1-4) και τη γκέλα με τη Λέτσε (2-2), σε ένα παιχνίδι, στο οποίο προηγήθηκε με δύο γκολ. Τραυματίες παραμένουν οι Μίνα (στόπερ) και Καστροβίλι (μέσος), ενώ ο Λόπες (μέσος) είναι τιμωρημένος. Την Πέμπτη (21/9) δοκιμάζεται στην έδρα της Γκενκ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (19:00): Θέμα από το… πουθενά προέκυψε στην Αταλάντα με επίκεντρο τον Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι. Ο πρώην παίκτης των «μπεργκαμάσκι», Γιοακίμ Μέλε, που μετακόμισε το καλοκαίρι στη Βόλφσμπουργκ, κατηγόρησε τον Ιταλό τεχνικό πως λειτουργεί σαν δικτάτορας και πως βλέπει τους ποδοσφαιριστές σαν αριθμούς και όχι ως ανθρώπους. Θέση πήραν πρώην και νυν παίκτες της ομάδας, αλλά και κάποιοι που έχουν συνεργαστεί μαζί του. Άλλοι συμφώνησαν, άλλοι διαφώνησαν, αλλά, η ουσία είναι ότι προκλήθηκε αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας. Αγωνιστικά, η σεζόν έχει ξεκινήσει καλά με δύο νίκες απέναντι σε Σασουόλο (0-2) και Μόνζα (3-0), ενώ ενδιάμεσα υπήρξε η ήττα από τη Φροζινόνε (2-1), σε ένα ματς που όλοι θέλουν να ξεχάσουν. Τραυματίες οι Μίραντσουκ (μέσος) και Τουρέ (επιθετικός), αλλά αποθεραπεύτηκαν και επιστρέφουν οι Χάτεμπερ (δ. μπακ), Παλομίνο (στόπερ) και Τολόι (στόπερ). Την Πέμπτη (21/9) υποδέχεται τη Ρακόβ Τσεστόχοβα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:30): Στραβοπάτησε με τον Πανσερραϊκό η ΑΕΚ, λίγο έλειψε να πάθει το ίδιο και στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο πήρε τη νίκη 3-2 απέναντι στον Βόλο. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 8′ από το τέρμα του Ντέλετιτς, αλλά και με παίκτη λιγότερο καθώς ο Μάνταλος είδε κόκκινη κάρτα στο 24′! Αντέδρασε εντυπωσιακά ωστόσο και γύρισε το ματς πριν το ημίχρονο με γκολ των Γιόνσον και Τσούμπερ. Ξανά ο Ντέλετιτς έφερε την αναμέτρηση στα ίσια στο 72′, εντούτοις ο Άμραμπατ με χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Πάντα δυνατή επιθετικά αλλά και με προβλήματα πίσω η ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι τίτλοι είναι στόχος εντός συνόρων, η διαχείριση του ρόστερ ωστόσο είναι ένα ερώτημα σε συνδυασμό με τα ευρωπαϊκά ματς. Εκτός μάχης οι Λιβάι, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο και Μάνταλος. Κανονικά διαθέσιμος ωστόσο ο Βίντα.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:30): Το απόλυτο μετράει ο Ολυμπιακός στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Και μάλιστα δίχως να δεχτεί γκολ (10-0) απέναντι σε Πανσερραϊκό, Ατρόμητο και Λαμία. Αήττητος σε επτά επίσημα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς μετράει έξι νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό τον αριθμό αγώνων. Εντυπωσιακός απολογισμός, καθώς μιλάμε για καινούργια ομάδα, με νέο προπονητή και πολλές μεταγραφές μέσα στον Αύγουστο. Πιο πρόσφατο αγωνιστικό δείγμα, το 4-0 επί της Λαμίας. Η επιστροφή στους τίτλους είναι προτεραιότητα, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα ψάξει και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Η διαχείριση του ρόστερ είναι ένα σοβαρό ζητούμενο, λύσεις ωστόσο υπάρχουν. Ποντένσε, Σολμπάκεν καθώς και Γιόβετιτς μπήκαν στην αποστολή. Δεν «χώρεσαν» οι Ελ Αραμπί, Πορόσο, Αλεξανδρόπουλος, Ρίτσαρντς, Μπρίνιτς.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ