Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανατρεπτική Ρεάλ ξανά και 5/5 στη La Liga! (vid)
Primera División

Ανατρεπτική Ρεάλ ξανά και 5/5 στη La Liga! (vid)

Στο ίδιο έργο θεατές για δεύτερο σερί ματς στο «Μπερναμπέου» οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «βασίλισσα» να νικά με 2-1 τη Σοσιεδάδ.

18.09.2023 | 00:10

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να μην «καθαρίζει» εύκολα τα παιχνίδια της, πάντως συνεχίζει τη νικηφόρα διαδρομή της στη La Liga. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν 2-1 της Σοσιεδάδ στο «Μπερναμπέου», έκαναν το «5 στα 5» και παραμένουν μόνοι στην κορυφή της κατάταξης, δύο βαθμούς μπροστά από την Μπαρτσελόνα.

Οι Βάσκοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν με τον Μπαρενετσέα μόλις στο 5ο λεπτό, ενώ λίγη ώρα αργότερα το γκολ του Κούμπο ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ολοένα και περισσότερο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ανέβασε την απόδοσή της και ευτύχησε να ισοφαρίσει στην πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου με τον Βαλβέρδε, μετά από ασίστ του Ροντρίγκο. Φοβερό πλασέ του Ουρουγουανού!

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ: Η γκολάρα του Βαλβέρδε!

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με τον Χοσέλου να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φραν Γκαρσία, και από κει κι έπειτα οι «μερέγχες» ήλεγξαν το ματς και δεν απειλήθηκαν. Πλέον κοιτούν την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Ουνιόν Βερολίνου. Ενώ κι η Σοσιεδάδ παίζει στα «αστέρια» και πρώτα θα αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ, Ίντερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version