Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ενρίκε κάνει… επίθεση στην Παρί – «Αυτός ο σύλλογος έχει εμμονή»
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ενρίκε κάνει… επίθεση στην Παρί – «Αυτός ο σύλλογος έχει εμμονή»

Ο Λουίς Ενρίκε με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της Παρί Σεν Ζερμέν που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League!

18.09.2023 | 16:49

Στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν για μια ακόμα σεζόν δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του Champions League. Εδώ και πολλά χρόνια οι Παριζιάνοι παλεύουν για να κατακτήσουν το πρώτο τους Champions League, χωρίς όμως να τα έχουν καταφέρει.

Παρά την αποχώρηση των Μέσι και Νεϊμάρ, η εντολή της διοίκησης προς τον Ενρίκε είναι ξεκάθαρη: «Φέρε μας το πρώτο Champions League».

Φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του και ο Ισπανός τεχνικός με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η ομάδα έχει πρόβλημα… με αυτόν τον στόχο, καθώς πλέον από στόχος έχει γίνει εμμονή. Αυτό μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στην “ατμόσφαιρα” και στο κλίμα εντός των αποδυτηρίων.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Δεν είναι ποτέ καλό σημάδι όταν ένας σύλλογος έχει εμμονή με κάτι. Πρέπει να έχεις φιλοδοξία, όχι εμμονή, σε οποιοδήποτε μέρος της ζωής.. Θέλουμε πολύ να παίξουμε, να δώσουμε μεγάλη χαρά στους υποστηρικτές μας, αλλά δεν υπάρχει εμμονή. Δεν πρέπει να υπάρχει», ανέφερε ο προπονητής των Γάλλων.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version