ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 18/9)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 18/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΜΠΕΡΝΛΙ (21:45): Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε μία τεράστια νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Μπορεί να είναι νωρίς στη σεζόν, αλλά είναι από τα αποτελέσματα που μπορούν να σου αλλάξουν όλη την χρονιά. Και, προφανώς, για να έχει αξία η νίκη με 1-0 επί της Τσέλσι, θα πρέπει να κερδίζει ειδικά τα ματς με τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, όπως η Μπέρνλι. Το πλασέ του Ελάνγκα από κοντά, στο 48’, έκανε τη διαφορά για τους «κόκκινους» που κράτησαν ως το τέλος. Δέχτηκαν πίεση, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ λίγες οι πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες της Τσέλσι. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το 2-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ενώ έχει χάσει 2-1 από την Άρσεναλ και 3-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αν και προηγήθηκε με 2-0 στο 4’). Για την ιστορία, παίζει με την Μπέρνλι για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες, μιας και την υποδέχτηκε για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και ηττήθηκε με 1-0. Εκτός για το Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι Στοίχημα ο Ντανίλο (μέσος), αμφίβολοι ο Οριέ (δεξί μπακ) και ο Ελάνγκα (μεσοεπιθετικός).

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΜΠΕΡΝΛΙ (21:45): Η Μπέρνλι δεν έχει καταφέρει να πάρει κάτι ως τώρα στο πρωτάθλημα. Τρεις αγώνες, ισάριθμες ήττες και 3-11 γκολ. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, είχε και πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Στο τελευταίο παιχνίδι της, έχασε 5-2 εντός έδρας από την Τότεναμ. Προηγήθηκε στο 4’ με τον Φόστερ, αλλά… παρά ήταν νωρίς. Το γήπεδο κατηφόρισε, έγινε ανατροπή από το ημίχρονο και μέχρι το 66’ το σκορ ήταν ήδη στο 5- 1. Μείωσε στο 90’ με τον Μπράουνχιλ, σε ένα ματς που φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας. Στην πρεμιέρα έχασε 3-0 εντός από τη Μάντσεστερ Σίτι και ακολούθησε και το 3-1, πάλι εντός, από την Άστον Βίλα. Η μοναδική της νίκη στη σεζόν, είναι το 1-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Δίνονται εκτός οι Έκνταλ (κεντρικός αμυντικός), Ομπαφέμι (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΕΡΟΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ (21:45): Με επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την πρώτη συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA θα παραταχθεί η Βερόνα στο παιχνίδι με τη Μπολόνια. Στις 14 Σεπτεμβρίου 1983, οι «κυανοκίτρινοι» είχαν αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο νίκησαν 1-0, χάρη σε γκολ του Πιερίνο Φάνα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι, μετά τις δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Έμπολι και Ρόμα, γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα, με «θύτη» τη Σασουόλο (3-1). «Το αποτέλεσμα οφείλεται αποκλειστικά στα δικά μας λάθη. Η διακοπή έρχεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο, ώστε να δουλέψουμε» ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού και μένει να δούμε τι θα έχει αλλάξει σε αυτό το διάστημα. Στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκονται τα ονόματα των Λάζοβιτς (χαφ), Χρούστιτς (μέσος), Ενρί (επιθετικός), Μπράαφ (επιθετικός).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΕΡΟΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ (21:45): Ακόμη πιο ισχυροί έγιναν οι δεσμοί του Τιάγκο Μότα με την Μπολόνια, καθώς την Δευτέρα (11/9) έγινε επίτιμος δημότης της πόλης Πολεζέλλα στην επαρχία του Ροβίγκο, όπου «έφυγαν» οι πρόγονοί του. «Είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος για αυτή την τιμή. Μπορώ να πω ότι νοιώθω Ιταλός» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, ήρθε και η πρώτη φετινή νίκη με 2-1 απέναντι στην Κάλιαρι, καθώς είχαν προηγηθεί η ήττα της πρεμιέρας από τη Μίλαν και η ισοπαλία με τη Γιουβέντους. Βέβαια, αυτό δεν έγινε καθόλου εύκολα, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22’ και χρειάστηκε να φορτσάρει στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάσει στην ανατροπή με τους Ζιρκζέι στο 59’ και Φαμπιάν στο 89’. Στο διάστημα της διακοπής, έδωσε φιλικό με τη Ρετζιάνα, με την οποία ήρθε ισόπαλη 2-2. Η αποστολή ταξίδεψε χωρίς τους Σουμαορό (στόπερ) και Σαλεμάκερς (μεσοεπιθετικός), οι οποίοι είναι τραυματίες.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ