ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μίλαν – Νιούκαστλ: «Ροσονέρο»… σφυροκόπημα (χ)ωρίς ουσία (vid)

Η Μίλαν ακόμη χάνει γκολ! Οι «Ροσονέρι» ήταν μακράν καλύτεροι της Νιούκαστλ αλλά το αποτέλεσμα έδειξε... κουλούρι. 0-0 στο Σαν Σίρο.

Μίλαν – Νιούκαστλ: «Ροσονέρο»… σφυροκόπημα (χ)ωρίς ουσία (vid)

H Μίλαν ήταν ανώτερη της Νιούκαστλ καθ’ ολη τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, πάτησε αμέτρητες φορές τη περιοχή του Πόουπ όμως το γκολ δεν μπήκε ποτέ. Μίλαν και Νιούκαστλ κόλλησαν στο μηδέν και ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο νέο Champions League μοιράζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

To ματς

Πρεμιέρα στο φετινό Champions League! Σπουδαία αναμέτρηση στο Σαν Σίρο με τη Μίλαν να φιλοξενεί τη Νιούκαστλ. Οι Βρετανοί ανέβηκαν επίπεδο, βρέθηκαν στα αστέρια και με το… καλημέρα ρίχτηκαν στα δύσκολα. Στον πιο δύσκολο όμιλο της φετινής διοργάνωσης με αντιπάλους τους «Ροσονέρι», την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η Μίλαν μετά το βαρύ 5-1 από την Ίντερ πριν από λίγες ημέρες για το ιταλικό πρωτάθλημα ήθελε να επιστρέψει στις επιτυχίες και να μπει με το δεξί στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μπήκε στο παιχνίδι με το… πόδι πατημένο στο γκάζι. Με μπροστάρη τον Ράφαελ Λεάο, οι Μιλανέζοι δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών όμως καμία από αυτές δε βρήκε τον πολυπόθητο στόχο. Ζιρού και Λεάο προκάλεσαν τεράστια προβλήματα στην άμυνα της Νιούκαστλ όμως ο Πόουπ είχε όλες τις απαντήσεις. Ο Βρετανός τερματοφύλακας φώναξε παρών όταν η ομάδα του τον χρειάστηκε και στο πρώτο ημίχρονο αυτές ήταν πολλές.

Οι «Καρακάξες» στο πρώτο μέρος βρέθηκαν μόνιμα σε παθητικό ρόλο. Η Μίλαν έφθασε τις 15 τελικές προσπάθειες όμως το σκορ δεν άλλαξε. 0-0 στα πρώτα 45′. Στην επανάληψη, δικαιολογημένα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Η Μίλαν ήταν και πάλι καλύτερη όμως η Νιούκαστλ μπόρεσε με μεγαλύτερη ευκολία να διαχειριστεί τη κατάσταση. Οι «Καρακάξες» προσπάθησαν να κρατήσουν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους, περιόρισαν τα λάθη και εν τέλει έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Η Μίλαν έριξε ταχύτητα, η κούραση έκανε την εμφάνισή της και μοιραία το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Μοιρασιά στο Σαν Σίρο με τη Μίλαν προφανώς να αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Mελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μάικ Μενιάν.

 





Γιανγκ Μπόις – Λειψία 1-3

Με το καλημέρα η Λειψία έδειξε πως μπορεί και παραμπορεί να κάνει όσα πέτυχε και πέρυσι. Να περάσει τη πρώτη φάση του Champions League και να αποδείξει πως είναι μια από τις νέες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η Γιανγκ Μπόις δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Γερμανών. Η Λειψία άνοιξε το σκορ με τον Σιμακάν μόλις στο 3′. Οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση στο 33′ με τον Ελία όμως Σλάγκερ και Σέσκο στο δεύτερο μέρος επέβαλλαν τη τάξη και χάρισαν τη νίκη στη Λειψία.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ