ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ο ΜΑΓΙΚOΣ Άλβαρες… ντύθηκε Χάαλαντ και έδωσε το τρίποντο στην Σίτι! (vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι αγχώθηκε, έχασε... άπειρες ευκαιρίες αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο ΜΑΓΙΚOΣ Άλβαρες… ντύθηκε Χάαλαντ και έδωσε το τρίποντο στην Σίτι! (vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξένησε στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League τον Ερυθρό Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σοκάρουν την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά τελικά η Σίτι πήρε την νίκη, με τον Άλβαρες να κάνει… όργια.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε καλά τον αγώνα και από τα πρώτα λεπτά πίεσε για να βρει από νωρίς το γκολ. Στο 8ο λεπτό απείλησε με τον Φόντεν, ενώ στο 15′ ο Γκλάζερ έκανε απίστευη επέμβαση στο σουτ του Ρόντρι, με την μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι. Οι «Πολίτες» είχαν και δεύτερο δοκάρι, όταν ο Φόντεν γύρισε την μπάλα, και ο Έρλινγκ Χάαλαντ με το κεφάλι δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Σίτι συνέχισε να κυριαρχεί και στο 28′ έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, με τον Γκλάζερ να κάνει νέα σπουδαία επέμβαση στην κεφαλιά του Άκε. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Σίλβα δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε αυτός τον Γκλάζερ, ενώ στο 34′ ο Χάαλαντ βρέθηκε ξεμαρκάριστος στην αντίπαλη περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα αρκετά πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο 41ο λεπτό ο Φόντεν προσπάθησε να απειλήσει αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα και όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Ωστόσο, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπουκαρί πήρε την μπάλα από τον Ίβαντιτς. Έτρεξε όλο το γήπεδο και τελικά κέρδισε τον Έντερσον για το 0-1. Οι «Πολίτες» διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, αλλά από το VAR φάνηκε πως δεν υπήρχε τίποτα και έτσι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήγε πίσω στο σκορ στα αποδυτήρια.




Σίτι

Η Σίτι μπορεί να πήγε πίσω στο σκορ αλλά έριξε τριάρα

Η Μάντσεστερ Σίτι με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 46′ ο Ρόντρι βρήκε τον Άλβαρες, και ο νεαρός επιθετικός συνεργάστηκε όμορφα με τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός έδωσε ξανά στον Άλβαρες, ο οποίος έκανε μία υπέροχη ενέργεια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 57′ θα μπορούσε να πετύχει και άλλο τέρμα η αγγλική ομάδα, αλλά ο Γκλάζερ έβγαλε το σουτ του Άλβαρες και στην συνέχεια και αυτό του Χάαλαντ, με το κεφάλι του.




Τελικά, στο 59′ έγινε το 1-3. Ο Άλβαρες εκτέλεσε απευθείας ένα μακρινό φάουλ και ο Γκλάζερ έκανε κακή έξοδο. Δεν υπολόγισε σωστά, η μπάλα πέρασε δίπλα του και κατέληξε στην εστία της ομάδας του, βάζοντας και… τέλος στο ματς. Στο 65′ ο Νορβηγός στράικερ είδε το σουτ του να βρίσκει ξανά στο δοκάρι, ενώ στο 69′ ούτε ο Ντόκου κατάφερε να αυξήσει τα τέρματα της ομάδας του.




Τελικά, μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι στον αγώνα, με την Μάντσεστερ Σίτι να παίρνει την νίκη με 3-1 και να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο την νέα σεζόν στο Champions League.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ